2017. augusztus 24., csütörtök ; Bertalan napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Waldorf-saláta

Hozzávalók:
1 zellerszár
1 zellergumó
2 alma
5 dkg dióbél
4 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
1 dl kefir
1 dl tejszín
1 evőkanál citromlé

bors

Elkészítés:
1. A majonézt a mustárral, kefirrel, tejszínnel, citromlével, sóval, borssal összekeverjük.
2. A zellergumót vékony csíkokra vágjuk, és enyhén sós vízben leforrázzuk, majd leszűrjük, lecsepegtetjük.
3. A zellerszárat és az almát szintén csíkra vágjuk, a dióbelet kisebb darabokra zúzzuk.
4. Összekeverjük a mártással, a tetejét diódarabkákkal vagy almával díszíthetjük.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!