2017. augusztus 23., szerda ; Bence napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Tejszínes-gombás pirítós

Hozzávalók:
6-8 adaghoz: 40 dkg vegyes gomba vagy csiperke, 1 ek olaj, 1 ek vaj, 1 púpozott tk morzsolt oregano, 1 púpozott tk mustár, 1 dl tejszín, 1 tasak Carbonara alap, pirítós szeletek

Elkészítés:
A gombákat megtiszítjuk, vékony szeletekre vágjuk. Olaj és vaj keverékén erős tűzön addig pirítjuk, amíg a kiengedett levük elforr, hozzáadjuk a mustárt és az oreganot, a tejszínt és az 1 dl hideg vizet. Beleöntjük a Carbonara alapot és folytonos kevergetés mellett felforraljuk. Kisebb lángon még 3 percig főzzük, pirítósra halmozva, paradicsommal vagy piros húsú paprikaszeletekkel díszítve kínáljuk.


Elkészítési idő: kb. 15-20 perc



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!