2017. augusztus 17., csütörtök ; Jácint napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Csirkemájas gombás rizottó

Hozzávalók:
2-3 adaghoz: 3 ek olaj, 15 dkg csirkemáj, 15 dkg rizs, 25 dkg gomba, 1 tasak Serpenyős gombás csirke alap, 1 dl tejszín, 10 dkg reszelt sajt, petrezselyemlevél

Elkészítés:
A rizst sós vízben feltesszük főni. A májat megmossuk, megszárítjuk és felkockázzuk. Forró olajon megpirítjuk, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékra dobjuk a felszeletelt gombát. Amikor a gomba elforrta a levét, hozzákeverjük a Serpenyős gombás csirke alapot, felöntjük 3 dl hideg vízzel, 1 dl tejszínnel. Forrástól számítva kb. 2-3 percig főzzük, amíg besűrűsödik, végül összemelegítjük a májjal és a megfőtt, lecsepegtetett rizzsel. A reszelt sajt felét belekeverjük, a másik felét tálalás után a tetejére szórjuk. Petrezselyemmel díszítjük.


Elkészítési idő: kb. 30 perc



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!