2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Padlizsános ragu

Hozzávalók:
50 dkg tőkehalfilé, 10 padlizsán, 1 cukkini, 4 paradicsom, 10 dkg gomba, 3 gerezd fokhagyma, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg reszelt trappista sajt, 5 dl száraz vörösbor, néhány szál friss kakukkfű, 1 dl olívaolaj, 2-3 babérlevél só

Elkészítés:
A padlizsánt, a cukkinit megmossuk, a szárukat levágjuk, a zöldséget kockákra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk, és felaprózzuk. A megmosott paradicsomot negyedekbe vágjuk, a megtisztított gombát vékonyan felszeleteljük. Egy tűzálló tálat kikenünk olajjal, és a besózott halszeleteket az aljára terítjük. Összeaprított zöldségekkel beborítjuk, fokhagymával, kakukkfűlevélkékkel, babérlevéllel ízesítjük. Felöntjük száraz vörösborral, és 180 fokra előmelegített sütőben megpároljuk. A tetejét kicsit megpirítjuk, megszórjuk reszelt sajttal, és vágott fokhagymával, kevés kakukkfűvel díszítve kínáljuk.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!