Ezotéria

A tervek megvalósításáé ez a hét: ez a három csillagjegy most bármibe fog, szerencsés lesz – Horoszkóp

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
A napokban a pénzügyek válnak központi témává. Bárhogy próbál takarékoskodni, egyszerre több hosszabb távú kezdeményezés is felemészti a forrásait. Vizsgálja meg, melyiket állíthatná kis ideig parkolópályára! Biztosan lépked előre a ranglétrán, és nem is szabad veszítenie a lendületéből. Ha sérül az önbizalma, megtorpanhat, vagy akár hátrányba is kerülhet. Vigyázzon, mert a családi problémák is kihathatnak a teljesítményére!

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Akkor sem esik kétségbe, ha nem érez biztos talajt a lába alatt. Inkább szárnyakat növeszt, hiszen nem ismer lehetetlent. Képes erőteljesen motiválni a munkatársait, így radikális változásokat is elérhet. Az a fontos, hogy mindez ne váljon öncélúvá, a siker útján is gondolkodjon csapatmunkában. Ne rágódjon azon, hogy mások mit gondolnak majd, ha változtat a megjelenésén. Lépje meg, amire már régóta vágyik, és érezze jól magát!

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Magánéletében adjon nagyobb teret a megérzéseinek és az érzelmeinek, de végül a rideg logika útján hozza meg a döntéseket! Bármi is legyen a végeredmény, ha megadja az esélyt az eseményeknek, legalább a makacssága miatt nem bánkódhat. Az eddigi tempót nem képes tovább tartani, hacsak nem a végkimerülés a célja. Iktasson be egy kis szünetet, mert az igazi nagy hajrá csak most következik, és jelenleg nincs meg hozzá a kellő energiája és motivációja.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Figyeljen a mondandójára, mert most egy csapásra véleményvezérré válhat. Bár nem riad vissza ettől a szereptől, nem biztos, hogy jelenleg ilyen plusz kihívásra vágyik. Tartsa magában az észrevételeit, vagy vállalja a kimondásukkal járó kényelmetlenségeket! Előfordulhat, hogy a jó ügy érdekében kénytelen lesz olyasvalaki társaságát elviselni, akit szíve szerint messzire elkerülne. Vegyen egy mély lélegzetet, és legyen jó diplomata!

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Olyan ajánlatot kaphat, amellyel korábban már felkeresték önt, de akkoriban vagy nem érdekelte, vagy a külső körülmények nem voltak megfelelőek hozzá. Most azonban minden adott ahhoz, hogy komolyan elgondolkodjon a lehetőségen. Partnerével nehezen kerítenek sort néhány kettesben töltött napra, de még csak pár pihentető órára is. Próbáljanak meg kiszakadni a hétköznapokból, mert szükségük van a környezetváltozásra és az új élményekre.

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Érzi, hogy eljött az ideje előrelépni a karrierjében. De azt is fel kell ismernie, hogy ehhez elengedhetetlen megszereznie valamilyen plusz tudást. Keressen egy témába vágó képzést, tanfolyamot vagy csak egy tapasztalt személyt, akitől tanulhat. Csak azért, mert nem talál megfelelő partnert egy-egy programra vagy utazásra, ne mondjon le róla, vágjon neki egyedül. Új ismerősökkel, sőt barátokkal is gazdagodhat.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Párkapcsolati téren csak akkor lépjen át bizonyos határokat, ha teljesen biztos a dolgában. Azt nyilvánvalóan nem tudhatja előre, mi lesz a románc kimenetele, de legalább a saját érzelmeivel legyen tisztában már a kezdetekkor. A munkájában fordítson ezúttal különösen nagy figyelmet az apróbetűs részekre, mert megnő a hibák lehetősége, holott a tét jelentős. Vigyázzon, hogy ne ön legyen a felelős, ha esetleg valami balul ütne ki!

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Bármilyen eltökélten őrzi is őket, a titkok előbb-utóbb napvilágra kerülnek. Még ha kezdetben kellemetlenül érinti is a lelepleződés, egy nyomasztó lelki tehertől szabadul meg. Próbáljon ebből a szemszögből tekinteni a helyzetére, és máris könnyebb szembenéznie a következményekkel. Csakis abban az esetben szálljon harcba az igazáért, ha ez valóban előreviszi, ha bizonyíthat, illetve, ha teljesen megalapozottak és reálisak az elképzelései.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Ne siettesse a folyamatokat, és ne akarjon mindenbe egyszerre belekezdeni! Jelöljön ki olyan mérföldköveket, amelyek egyenesen mutatják a haladási irányt, és megakadályozzák, hogy csapongani kezdjen a feladataiban. A lépésről lépésre elért kisebb sikerek hosszú távon is motiválhatják. Segítő szándékkal és empátiával bátran fejtse ki ellenvéleményét annak a barátjának, akinek a napokban éppen egy kiadós fejmosásra és útbaigazításra van szüksége.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Romantikus kapcsolatába is szeretne némi kreativitást csempészni, legalább azzal, hogy javítja a kettesben eltöltött idő minőségét. Ha úgy érzi, hogy a párja nem kellően nyitott erre, igyekezzen kis adagokban csepegtetni az újdonságokat. Így ő is könnyebben befogadja őket, ezzel pedig a vitákat is elkerülheti. Végre nekiláthat azon tervei megvalósításának, amelyek eddig túlságosan költségesnek tűntek. Ne szalassza el ezt a kedvező lehetőséget!

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Optimizmusa és jóhiszeműsége általában pozitív irányba tereli az életét, ezúttal azonban nem árt egy kicsit gyanakvóbbnak lennie. Vegye észre, ki közeledik önhöz őszinte szándékkal, és ki akarja manipulálni a kedveskedésével. Kizárólag megalapozott érvekkel szálljon be a munkahelyi csörtékbe, és csakis akkor, ha azok az ön feladatkörét is érintik. Ne avatkozzon bele a kollégái vitájába csak azért, mert egyiküket jobban kedveli!

HALAK
II. 20.–III. 20.
Ha a társasági élete fellendítésére vágyik, ne várjon arra, hogy egymást érik majd a meghívások, hiszen a közelmúltban az összeset elhárította. Tegyen határozott lépéseket azért, hogy újra felkerüljön a térképre, és számoljanak a jelenlétével. Szakmai körökben is érdemes kezdeményeznie, azonban nagyon lényeges, hogy a megfelelő személyek ajtaján kopogtasson. Ne pazarolja el az ötleteit azáltal, hogy rosszul választ partnert a megvalósításukhoz.

Fotó: pexels

Címkék: