Ilyenkorra már mindenki ki van éhezve a friss eperrel és málnára, amit ki is kell élvezni, ugyanis csak rövid ideig kapható. Használjuk ki jól az időt ezekkel a krémes...
Konyha
A krémes örök klasszikus, még akkor is, ha rajongótábora két részre szakad. Reméljük, ezzel a 3 recepttel a francia és a sima táborát erősítőket is meg tudjuk győzni.
A mexikói eredetű lepényekből, de akár kelt tésztából is készülhet izgalmas ízvilágú, fűszeres vacsora vagy vendégváró. Különlegesek, mégis egyszerű őket összedobni.
Nagy kedvencünk, a magyar konyha jellegzetes étele – de nem kizárólag a miénk. Az elnevezések gyakran keverednek, hiszen máshol azt is nevezhetik így, amit mi hurkának vagy...
Végre van bőven friss gyümölcs a boltokban és a piacokon, amik arra csábítanak, hogy könnyű desszerteket készítsünk belőlük. Engedjünk a csábításnak!
Egy kutatócsoport felfedezte, hogy a papírdobozos tojástárolás módja tulajdonképpen nem a legoptimálisabb megoldás. Egy másfajta elhelyezés csökkentené a kockázatot, hogy...
Ha főzelékről van szó, mi mindenevő vagyunk, a sajttal ugyanez a helyzet. Miért is ne lehetne kombinálni a kettőt és rajongásunk tárgyaiból egy ételt készíteni. Próbáljuk ki!
Már olyan gyönyörű és annyi cseresznye kapható, hogy szinte kiabál utánunk, hogy dobáljuk be egy édes süteménybe. Ne álljunk ellen a kísértésnek!
Hiába elérhető szinte bármi a boltokban, mégis a frissen termett, szezonális zöldség és gyümölcs a legegészségesebb. Most például a spárgának van szezonja, főzzünk belőle...
Most, hogy itt a jó idő, eljött a grillezés ideje. A hagyományos fokhagymás-mustáros pác mindenki kedvence, de ha szeretnénk lenyűgözni a vendégeinket, kipróbálhatunk új...