Ezotéria

Igaz történet: „Hirtelen egy hideg fuvallatot éreztem, nagyon megijedtem”

Egy ajtót kinyitni, és belépni rajta arra utal, hogy egy nagy változás kezdődik az életében, és mivel ezt a megrendült bizalom képe előzte meg, ezzel lesz kapcsolatos a változás. A megtalált rokonok azt szimbolizálják, hogy váratlanul értékes kapcsolatokra lel.

Álmomban keresem az unokahúgomat, de nem találtam sehol. Aztán odajött hozzám egy színes kismadár, ott ugrált körülöttem, és nem bírtam megfogni. Bementem a nappalinkba, és hirtelen egy hideg fuvallatot éreztem, nagyon megijedtem, és kiszaladtam a házból. Az udvaron találkoztam az apukámmal, aki azt mondta, hogy mindenki elment otthonról. Aztán nem tudom miért, de kinyitottam az ajtó zárját, beléptem, és mindenki ott állt, engem vártak – írta korábban egy olvasónk, aki azt kérte, fejtsük meg az álmát.

Álma azt mutatja, hogy megrendült valakiben a bizalma. Jelenleg talán úgy érzi, nem számíthat az adott személyre. Mutatja még, hogy ez hatással volt arra is, miként ítéli meg saját magát. Arra is határozott jelek vannak, hogy helyreállnak, sőt jelentősen javulnak kapcsolatai, és önbizalma is megerősödik.
Álma első részében egy családtagját kereste. Amikor valamelyik közeli rokonunkról álmodunk, az azt jelzi, hogy ez az álom a biztonságérzetünkről, a bizalomról szól. Hogy ez miként alakul, az az álom többi részétől függ. Ön kereste a rokonát, de nem találta sehol. Ez arra mutat rá, hogy valami elveszett az életéből, mégpedig a bizalom. Emlékezzen vissza, hogy milyen esemény válthatta ki ezt az érzést. Talán, ha jobban belegondol, részletesen felboncolja az odavezető úttal kapcsolatos emlékeit, akkor választ kap még
a fel nem tett kérdéseire is. A megjelenő kismadár arra hívja fel a figyelmét, hogy szívesen szabadulna ettől az érzéstől, mert nagyon megviseli, de egyelőre még nem sikerül. Az ide-oda ugráló madárka a szabadságvágyat jelképezi, amit még nem tud elkapni.

Álma második része hozza a jó híreket és a biztatást. A nappali szoba a társas kapcsolatainkat szimbolizálja. A házak, lakások, épületek mind az álmodót jelképezik, és attól függően kell értelmezni azt, hogy melyik helyiséget látjuk, és az milyen állapotban van. Mivel itt csak a nappaliról volt szó, egyértelmű, hogy álma az első részhez hasonlóan, a kapcsolatairól szól. A hideg fuvallat, amit érzett, a megmozduló, változó sorsot mutatja. Olyan változás vár önre, ami minden téren érezteti majd a hatását. Az udvar a tágabb értelemben vett kapcsolatokat is mutatja, így nemcsak a családi, hanem a baráti, munkahelyi stb. kapcsolatai is javulni fognak.

Azt, hogy ez a fordulat igencsak kedvező lesz, a többi szimbólum jelzi. Az ijedtség valódi ijedtséget és zavart mutat, ami teljesen érthető olyankor, ha változik valami körülöttünk, hiszen még a jó változások is újak, elsőre tán még ijesztőnek is tűnhetnek. A hír, amit édesapjától hallott, hogy mindenki elment otthonról, azt erősíti, hogy újra a megrendült bizalomról és önbecsülésről van szó.

Egy ajtót kinyitni, és belépni rajta arra utal, hogy egy nagy változás kezdődik az életében, és mivel ezt a megrendült bizalom képe előzte meg, ezzel lesz kapcsolatos a változás. A megtalált rokonok azt szimbolizálják, hogy váratlanul értékes kapcsolatokra lel. Egyúttal azt is mutatja, hogy saját önbecsülése, így önbizalma is megerősödik, ez pedig jelentősen javítja majd életét és sorsát. Egy olyan személyiségrészét találja meg, amelyről eddig nem is tudott. Az összes kapcsolata megerősödik, azokat a kapcsolatokat pedig sikerül végleg lezárnia, melyek csak a terhére voltak eddig. Új élményt talál, új dologra lel rá, amit az erősít tovább, hogy megérzi, szerettei a végsőkig kiállnak ön mellett.

fotó: pexels

Címkék: