Lélek

Drágám, kiábrándító vagy! 13 dolog, amitől egy férfi elveszíti a vonzerejét!

Elég egyetlen pillanat, hogy szerelembe essünk, de éppen ennyi kell ahhoz is, hogy valakiből végleg kiábránduljunk. De vajon melyek azok a dolgok, amelyektől egy szempillantás alatt elillan a vonzalmunk?

Az ápolatlanság

Egy felmérés szerint az ápolatlanság áll a „vágyölő” listánk élén áll. Hiába a csábos külső, ha összebújva, kellemes illat helyett izzadságszagot érzünk, és biztos, hogy nincs kedvünk beletúrni a hajába, ha az zsíros és mocskos. A szájszag is rettenetesen kiábrándító, mint ahogy a piszkos ruha és a bűzlő láb is.

A bunkóság

Egyre több férfi gondolja úgy, hogy manapság már nem szükséges kedveskedni, udvarolni egy nőnek. Sokan ezért nem is fektetnek energiát a csábításba, elénk tolakodnak az ajtóban, csak maguknak töltenek italt, nem kérdezik meg, hogy nekünk mihez lenne kedvünk, az a program, amihez neki van. Az ilyen férfiak ritkán használják a köszönöm, szívesen, kérlek vagy légy szíves kifejezéseket, és bizony ez igencsak elveszi a kedvünket a következő randitól.

Milyen napod volt? Mert nekem….

Rettenetesen bosszantó, ha egy férfival nem lehet beszélgetni, mert csak magával van elfoglalva. Ha véletlenül fel is tesz egy kérdést nekünk, a választ biztosan nem várja meg, hanem magáról kezd mesélni. A másik véglet, ha szótlanul ül, és képtelen palástolni, hogy mennyire nem érdekli, amit mondunk.

Bezzeg az exem….

Kevés annál kiábrándítóbb dolog van, mint amikor kedvesünk állandóan a volt barátnőjéhez hasonlítgat minket. Egyrészt borzasztóan bántó, másrészt pedig biztosak lehetünk abban, hogy még kötődik az elődünkhöz.

Az agresszív

Egy férfi legyen erős és védelmező. De ne agresszív! Kinek van kedve egy olyan pasival romantikus vacsorára menni, aki ha nem elég forró a leves, akkor hirtelen haragra gerjedve leüvölti a pincér fejét?! Persze, hogy azonnal az jut az eszünkbe, hogy aki ilyen könnyen indulatossá válik, az előbb-utóbb velünk is ilyen lesz.

Anyuci pici fia

Azzal nincs semmi probléma, ha egy férfi rendszeresen beszél az édesanyjával, esetleg kikéri a véleményét bizonyos dolgokban. De ha valaki szinte kizárólag az édesanyjának engedelmeskedik, az ő elvárásainak akar megfelelni, és minket meg sem kérdez semmiről, az elég fura képet alakíthat ki bennünk. Valószínűleg inkább egy önállótlan kisfiút látunk benne, mint sem egy vonzó férfit.

A kocka

Még ha azok közé a nők közé tartozunk, akik szeretik a technikai kütyüket és újításokat, akkor is kiábrándítónak találjuk, ha a kedvesünk ahelyett, hogy minket cirógatna, becézgetne, inkább a klaviatúrát nyomkodja és a monitorját bámulja egész este.  Az ilyen típusoknak nehéz a kedvében járni, legjobb, ha nem is próbálkozunk. Hagyjuk, hogy éljen a saját virtuális világában, mi pedig keressünk inkább egy hús-vér férfit!

Az örök vadász

Minden nő álma az a férfi, aki rajong értünk, ötletes meglepetésekkel bombáz minket, állandóan kedveskedik, szép szavakat suttog a fülünkbe. Kivéve akkor, ha ezt csinálja a barátnőinkkel, a szomszéd csajjal, a boltos kisasszonnyal és gyakorlatilag minden nővel. Abban a pillanatban elmúlik a varázs, mihelyst meghalljuk ezt, főként, ha ugyanazokat a bókokat mondja másnak, mint nekünk, mert még arra sem veszi a fáradságot, hogy újat találjon ki.

A bariton

Ugye hallottunk már olyanról, hogy egy nőt a sármos bariton hangjával varázsolt el egy férfi? Ez bizony igaz fordítva is! Hiába a tökéletes külső, a kedves mosoly, ha megszólal egy kappanhangú, nyávogós, affektálós fickó. Sajnos ez bizony rögtön elűzi a vonzalmunkat.

Az önimádó

Mindenkinek szüksége van a dicséretre, pozitív visszajelzésre, elismerésre, de azért jóból is megárt a sok. Szinte lehetetlen olyan emberhez vonzódni, aki folyamatosan a tükörben nézegeti magát, feszíti az izmait, és gyakorlatilag másról sem képes beszélni, csak arról, mennyire jól néz ki, most éppen melyik testrészére gyúr, és melyik fehérjeturmix a leghatékonyabb. Az egyetlen dolog, amivel igazán fel tudjuk izgatni, ha beállunk a tükör és ő közé. A végső döfés ezek után, ha azt vesszük észre, hogy szex közben is a saját testében, domborodó izmaiban gyönyörködik.

A barátok mindenek felett!

Szükség van a barátokra, ez kétségtelen. De mindannyiunknál kiveri a biztosítékot, ha a párunk rendre lepattint minket, mert a haverok elhívták valahova. Amikor a srácokkal való meccsnézés, sörözés, videójátékozás felülír minden közös programot, romantikus vacsorát, évfordulót, születésnapot, akkor egészen biztos, hogy elgondolkodunk: tulajdonképpen minek is kellünk? Ja! Semmire, hiszen vannak barátai!

A lusta

Amennyire a tettrekészség és a céltudatosság vonzó tud lenni, éppoly kiábrándító lehet az állandó lustaság. Amikor már a negyvenedik izzót cseréljük ki helyette, és a szemetet is csak mi vagyunk képesek kivinni, míg ő a tévé előtt terpeszkedik egyik kezében egy  sörrel, másikkal pedig a pocakját vakargatja, akkor nehéz megtalálni benne a szívdöglesztő vonzó férfit, akibe valaha, valamiért beleszerettünk.

Fotó: Unsplash.com