Sztár

Idén is izgalmas programokkal és felejthetelen koncertekkel vár a Sziget Fesztivál

2024-ben augusztus 7. és 12. között tartják a harmincadik Sziget Fesztivált. Az eseményen az interaktív programok mellett fellép többek között Kylie Minogue, Liam Gallagher, Halsey és Sam Smith.

Az idei év sem telhet el Magyarország legnagyobb zenei-összművészeti fesztiválja, a Sziget nélkül. Augusztus 7-12. között a fesztiválózókra  változatos programkínálat vár: koncertek, cirkuszi és színházi előadások, workshopok és kiállítások.

Idén is, rengeteg fellépő koncertjére készülhetünk, többek között Kylie Minogue, Martin Garrix, Sam Smith, Azahriah is színpadra lép, de érdemes átnézni a fellépők listáját.

Fontos újítással is jelentkezik a harmincadik Sziget Fesztivál. A programsorozat idén tematikus zónákra bomlik, ahol a hasonló témakörbe tartozó programok külön helyszíneket alkotnak. A 2024-es Civil Szigeten számos szervezet mutatkozik be. Ilyen többek közt az Életrevaló Egyesület, amelynek fő célja, hogy mentálisan, szociálisan vagy bármilyen okból krízishelyzetbe került, veszélyeztetett gyermekek, fiatalok, családok részére nyújtson segítséget. Képviselteti magát a Fenntartható Demokráciáért Egyesület, amely „újságírószimulációs” programján interaktív játékokon keresztül ismerhetjük meg a hiteles információszerzés módszereit. Jelen lesz továbbá a Greenpeace, amely VR-szemüvegen és plakátokon mutatja meg,

Fotó: Sziget.hu