Sztár

Nem kilincsel munkáért Fábián Anita: „Mögöttem nem áll rendező férj, aki támogatná a színésznői pályámat”

Fábián Anitából annak idején még a tévé csinált hírességet. A színésznő a Jóban Rosszban sorozatnak köszönhetően vált országosan népszerűvé, de amióta véget ért a kórházas szappanopera, csak kisebb tévés munkái voltak.

Fábián Anitából annak idején még a tévé csinált hírességet. A színésznő a Jóban Rosszban sorozatnak köszönhetően vált országosan népszerűvé, de amióta véget ért a kórházas szappanopera, csak kisebb tévés munkái voltak A renitensben, A mi kis falunkban és a Drága örökösökben.

Mögöttem nem áll rendező férj vagy színházigazgató élettárs, aki támogatná a színésznői pályámat. Nem szoktam kilincselni sem. Ha szükség van rám, szívesen megyek forgatásokra. Az önmenedzselésre születni kell, nekem ez nem igazán megy. A szívem mélyén sokkal többet és nagyobb szerepeket szeretnék játszani. Ma már nem a tehetség számít, sokkal inkább az, hogy ki kinek a barátja…” – fogalmazza meg sarkalatos véleményét a  színésznő.

Esküvőkre jár szombatonként

Anita vidám darabokban szerepel

Anita három évvel ezelőtt profi ceremóniamester lett. „Büszke vagyok rá, hogy a színészet mellett van egy másik munkám is, amiből meg tudok élni, de ettől még színésznő vagyok és leszek is. Nagyon szeretem a ceremóniamesterkedést, és igyekszem a legjobb lenni a szakmában. Szerencsére sok helyre hívnak, szombaton általában dolgozom. Az esküvői szokások megváltoztak, modernebbek lettek. Régen szinte mindig vőfély vezette a szertartást, most egyre több a női ceremóniamester. Néha a lányom is elkísér, szeretjük a vidám embereket, egy lakodalomban pedig általában csak olyanokkal találkozunk, ezért mi is feltöltődve, jókedvűen megyünk haza.”

Fodor Zsókával is játszik

A színésznő jelenleg két darabban látható. A Hatan pizsamában és az Örömlányok végnapjai című zenés előadásokban.

„Mindkettő vígjáték, és nekünk, színészeknek is nehéz megállni, hogy ne nevessük el magunkat a színpadon. Szeretem azokat az estéket, amikor közönség előtt vagyok” – meséli lelkesen Fábián Anita.

Fotó: TV2