Címlapsztori

Zoltán Erika: „Ötven év után lett egy húgom”

Zoltán Erika egyke gyerekként nőtt fel, de felnőttkorára váratlanul három testvére lett! A kisebbik húga, Tünde Amerikában él, és ötven év után először látogatott haza Magyarországra.
amerika család énekesnő féltestvérek holczhaffer csaba new york testvér testvéri kapcsolat zoltán erika zoltán erika húga

 

Zoltán Erikáéknál a családi szálak kissé kuszán alakultak annak idején. Az énekesnő édesapja, Zoltán Ernő nagy szoknyabolond hírében állt. Gyönyörű felesége, Gertrúd mellett nem vetette meg a szép nőket. Az éjszakában zenészként dolgozó férfi párhuzamosan több csinos asszonnyal flörtölt. „Az alábbi történetet édesanyám elmeséléséből tudom, hiszen én túl kicsi voltam ahhoz, hogy felnőttként emlékezzek rá. Anyukám imádta az édesapámat, éppen ezért leforrázva érezte magát, amikor kétéves koromban váratlanul egy fiatal nő jelent meg a lakásunkon, karján egy kisbabával. Az újszülöttre mutatva azt mondta, ő Tünde, és apukám vér szerinti gyereke. Nincs mit szépíteni, édesapám félrelépéséből született a húgom. Anyukám szóhoz sem jutott a döbbenettől, akkor szembesült azzal, hogy a házasságukkal nincs minden a legnagyobb rendben…” – meséli Zoltán Erika.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete