Címlapsztori Sztár

Nevet változtatott Bajor Imre fia: Marci külföldön is így dolgozna

Bajor Marci nem szeret a médiában szerepelni, de ő is a közönség szórakoztatására tette fel az életét.

Bajor Marci nem szeret a médiában szerepelni, ugyanakkor a híres édesapjához hasonlóan ő is a közönség szórakoztatására tette fel az életét. A 28 éves fiatalember Eliezer művésznéven lemezlovas, és nemcsak itthon, de már külföldön is egyre több buliban lép fel. Marci korábban rendezőasszisztensként dolgozott, és majdnem egy évig Németországban is élt.

A névváltoztatás mögött arról szó sincs, hogy Marci ne lenne büszke a nevére, vagy ne emlékezne szépen az édesapjára, akit az ország szeretett. Korábban így nyilatkozott a Meglepetés magazinnak:

„Nagyon udvarias volt, mindenkinek megadta a tiszteletet, előre köszönt. Neki nem számított a rang, a pozíció. Az öltöztetővel ugyanúgy beszélgetett, mint a színházigazgatóval. Amikor összefutok a régi kollégáival, mindig megemlítik, hogy mennyire szerették őt. Büszkeséggel tölt el, hogy édesapám megítélése az évek során sem változott.”

„Kéttannyelvű iskolába jártunk, aminek felnőttként nagy hasznát vesszük – mondta az akkor a filmiparban dolgozó 27 éves Marci. – Többnyire Magyarországon készülő külföldi mozifilmekben és televíziós sorozatokban vagyok rendezőasszisztens. Mivel a stáb nagy része amerikai, a kommunikáció angol nyelven folyik.”

Amíg Marci a kamera mögött találta meg a számítását, a színésznőként ismert Bajor Lili a kamera előtt és a színpadon. Játszott a Barátok köztben és a Doktor Balaton sorozatban. Jelenleg pedig a Neo­ton-musicalben, a Szép nyári napban látható.

Fotó: Olajos Piroska