Címlapsztori Sztár

Toldy Mária, Malek Andrea és Lencsi: „Áldás van a családunkon”

Olyan jó látni, hogy anya és lánya harmóniában vannak saját magukkal. Máriának a családja és a diákjai, Andreának a szerettei mellett az erős hite segít a hétköznapokban.

„Tudom, hogy minden jót fentről kapok. Áldás van a családomon. Sosem voltam még ennyire a helyemen, mint most – meséli a színésznő. – Hálás vagyok mindenért, amit elértem. A szüleim révén is kiegyensúlyozott hátterem van, s ennek következtében is jól működnek a dolgok az életemben.”

Andrea fiai, Gábor és Péter Bécsben élnek, a második házasságából született 13 éves Léna pedig az édesanyjával, Budapesten.

„Nekem nagy boldogság, hogy a nagyobbik fiam már megnősült, a kisebbik is eljegyezte a kedvesét. Gábor a műszaki főiskolán tanít, Péter most fejezi be a bécsi egyetemet. Nagyon kedvesek a menyeim, szívemből várom, hogy nagymama legyek. Már összegyűjtöttem a játékokat, amiket a majdani unokáimnak adok. A lányom, Léna késői gyerek. Ő még általános iskolás, de már most látszik, hogy nagyon sokrétű tehetség. A nagypapájával folyamatosan gyakorolt hegedülni, országos versenyt is nyert. Kitűnő tanuló, angolul olvas könyvsorozatokat és anyanyelvi szinten beszél németül. Nehéz lesz választani, hová menjen továbbtanulni.”

„Szerintem Lencsi sziporkázóan tehetséges, és az is könnyen megeshet, hogy követ majd minket a művészi pályán” – véli Toldy Mária.

Százévesen is szeretne élni

Elhiszem, amit az énektanárnő mond, mert neki szeme és füle van a tehetség felismeréséhez, hiszen több száz fiatalt indított el a zenei pályán, akikből később híres előadóművészek lettek. Marika néni is érdeklődve várja, hogy beválik-e a jóslata.

„Három dolgot szeretnék megélni. A Dubajban élő fiaméknak, Mikiéknek szülessen kisbabájuk, tőlük is legyen egy unokám. Arra is nagyon vágyom, hogy a fiúunokáimnak, Péternek és Gábornak legyen gyermeke, vagyis dédnagymama lehessek. És addig nem akarok elmenni a földről, amíg nem tudom meg, hogy Lencsi milyen pályát választott magának. Tisztában vagyok a korommal, és tudom, hogy ez akár bő egy évtizedre elegendő kívánság, de kíváncsian várom a jövőt. Élvezem az életemet, és szeretném hinni, hogy még százévesen is boldog ember leszek.”

További részletekért és a teljes interjúért keresd a Meglepetés magazin kedden megjelenő számát!

Fotó: Németh Gabriella, Olajos Piroska, Schumy Csaba, privát