Ezotéria

A kártya megsúgja a titkot: így jósolhat könnyen ön is a francia paklival!

Ugye milyen jó lenne úgy elindulni minden reggel, hogy pontosan tudjuk, mit üzennek a fentiek aznapra nekünk? A francia kártya eligazít a mindennapokban.

Csukott szemmel, a mutatóujjával körözzön a lapok fölött, majd bökjön rá egyre. Ha kettő közé került az ujja, kezdjen új jóslásba. Miután kiválasztott véletlenszerűen egy kártyát, olvassa el, milyen nap vár önre.

Pikk

Bubi: Apróbb veszekedés törhet ki önök közt párjával, de nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. Este ne feküdjenek le haraggal!

Dáma: Szerencsés nap vár önre. Úgy fogja érezni, az égiek szinte előre megtisztították az ösvényt, hogy könnyen haladhasson a céljai felé.

Király: Hivatalos ügyben kaphat váratlan segítséget, és ma mindent könnyedén elintézhet.

Ász: Pénzzel kapcsolatban várhatóak jó hírek. Ma vegyen sorsjegyet, könnyen lehet, hogy Fortuna önre fog mosolyogni.

Káró

Bubi: Kaphat valamilyen kellemetlen hírt, vagy egy olyan pletyka juthat a fülébe, ami egyáltalán nem tölti el örömmel. Igyekezzen előre tekinteni, és ne a múlton rágódni.

Dáma: Ma egy nővel lesz komoly csatája. Lehet, hogy mindez csak nézetbeli különbségekből adódik, de mégis fontos lesz az ön számára, hogy a saját igazát bizonyítsa.

Király: Egy olyan váratlan fordulat történhet az életében, amit talán még évek múlva is emlegetni fog. Az egész életszemlélete megváltozhat.

Ász: Nagyon figyeljen oda értékeire, és a közlekedésben is inkább kétszer nézzen szét. Szétszórt lehet, ráadásul meggondolatlan ígéreteket is tehet, amelyeket csak nehezen tudna betartani.

Treff

Bubi: Úgy érezheti, hogy az események középpontjába került. Ma bókokat kap, olyan ajtók nyílnak meg ön előtt, amelyekről nem is álmodott.

Dáma: Egy témával kapcsolatban teljesen ellentétes híreket vagy tanácsot fog kapni. Döntsön higgadtan, de tudja: nincs rossz út, csak picit nehezebb.

Király: Lendületes napja lesz, úgy érzi, mintha 48 órára elegendő feladattal végezne könnyű szerrel. Este, otthon sem veszít a pezsgésből.

Ász: Olyan pénzösszeg ütheti a markát, amelyre egyáltalán nem számított. Sajnos azonban ennek is megvan a helye: kénytelen lesz hamar kiadni a bankókat.

Kőr

Bubi: Ma a baráti kapcsolatok kerülnek előtérbe. Lehet, hogy egy új embert sodor a sors az útjába, de az is előfordulhat, hogy egy régi baráttal helyezi új alapokra a kapcsolatát.

Dáma: Felvirradt a nagy szerencse napja, amikor ránk mosolyoghat a boldogság. Az, hogy ez az életünk mely területén történik, még nem döntetett el.

Király: Váratlan segítséget kap, ráadásul egy olyan embertől, akitől nem is számított erre. Ne legyen gyanakvó, hanem fogadja el bátran.

Ász: Fantasztikus nap vár Önre, valami nagyon jó fog történni. Ne menjen el a lehetőségek mellett, mert most megvalósulhatnak az álmai.

Fotó: pexels