Ezotéria

Igaz történet: „Megjelent a halott férjem, de nem volt hozzám egy szava sem”

Férje szótlansága is arra mutat rá, hogy önnek már nem szükséges a napi vigasz.

Férjem 7 éve meghalt, de csak tavaly októberben álmodtam vele. Az álom a következő volt: megjelent fiatalon, ahogy megismerkedtünk 44 évvel ezelőtt. Köszönt, majd megkérdezte tőlem, hogy vannak a gyerekek. A válaszom az volt, köszönöm jól vannak, dolgoznak mind a ketten, és élik a maguk életét. Hozzám nem volt még egy szava sem, el is tűnt egy hosszú fényes alagútban. Szeretném tudni, hogy mit jelent – írta korábban egy olvasónk remélve, tudunk segíteni az álom megfejtésében.

Álmának két jelentése is volt. Az egyik egy figyelmeztető felhívás, ami mára már valószínűleg elvesztette az érvényességét, hisz eltelt egy év azóta.

A másik önről szólt. Ha olyan személy jelenik meg az életünkben, akit ismerünk vagy ismertünk, de korábbi, évekkel ezelőtti alakjában mutatkozik, akkor tudhatjuk, hogy valamire figyelmeztetni akar a tudatalattink. Mégpedig egy olyan eseményre, ami akkor történt, amit az ismerős megjelenése mutat, illetve olyan érzelmek, események történnek meg majd újra. Önnél ez az álom a 44 évvel ezelőtti időszakra mutat rá. Álmának ez a része szól önről, valamint az, hogy önhöz nem volt egy szava sem a párjának. Ebben az időszakban valószínűleg boldog volt, hiszen akkor ismerkedett meg a szerelmével. Kellemes izgalom, üdítő újdonság járta át a napjait. Álma arra mutatott rá, hogy ön már kész a továbblépésre, hogy újra megtapasztalja ezeket. Ha ez az eltelt egy évben nem valósult volna még meg, nem kell elkeserednie, a jövőben biztosan számíthat rá! Hiszen férje szótlansága is arra mutat rá, hogy önnek már nem szükséges a napi vigasz, hiszen 7 év után már van olyan erős, hogy önállóan is továbblépjen.

Álma másik része volt a figyelmeztető álom. Párja a gyerekeiről érdeklődött, így náluk kell keresnie a választ. Valószínűleg egyiküknek kisebb-nagyobb gondja akadt abban az időszakban, mikor álma jelentkezett, erre hívta fel a figyelmét ez a kép. Lehetett ez akár egy olyan apróság is, ami felett könnyen átsiklunk, például hogy valamelyikük összeveszett egy kollégájával, barátjával, vagy nem sikerült időben befizetnie az számláit. Önnek azonban akkoriban feltűnt, hogy valami nincs rendben, ezért aggódni kezdett. Ez a gond remélhetőleg már régen megszűnt a gyerek(ek) életében, így ezzel már nem kell foglalkoznia. Figyelmét inkább fordítsa ismerősei, szerettei felé, hiszen rajtuk keresztül vezet az út a régi boldogság újbóli átéléséhez.

Fotó: shutterstock