Ezotéria

Szerelmi kalandok várnak erre a 3 csillagjegyre: horoszkóp október 22.–október 28.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Javul a döntéshozó képessége, nagy terveket kovácsol a jövőre. Feltámad önben az igény, hogy a kevésbé szerencséseket segítse, jutalmul ön is profitálhat mások cselekedeteiből. Az utazás kitágíthatja a látókörét, akkor is, ha csak a szomszéd városba kirándul. Optimizmusa sokat segít bizonyos rég halogatott problémák megoldásában. Pozitív személyisége vonzó a másik nem számára, és kiváló munkájával is lenyűgözheti a többieket.

BIKA
IV.21.–V.20.
Az év egyik legjobb hete a romantikára és a társasági életre, mivel különösen intenzívvé válik a kisugárzása. Nagylelkű a szerelemben, képes másokat csodálni, miközben a saját önbizalma is magasabb fokozatba kapcsol. Mivel most bárkit könnyedén meggyőz az igazáról, itt az ideje, hogy belefogjon valami olyasmibe, amibe már régóta szeretett volna, de eddig tartott a kudarctól. Szabadságvágya is erősebb lehet.

IKREK
V.21.–VI.21.
Kreatív energiák áradhatnak a lelkében, ez a hét ugyanis az őszinte önkifejezés legjobb ideje. A diplomáciai érzékére is szüksége lehet, megtörténhet, hogy önnek kell majd elsimítania egy vitát a közvetlen környezetében. Rendkívüli rugalmassága jól jön ahhoz, hogy alkalmazkodjon a változó körülményekhez, és ki tudja használni a kínálkozó, néha álruhában érkező lehetőségeket. Új barátságokra van kilátás.

RÁK
VI.22.–VII.22.
Remek időszak ez arra, hogy ha épp egyedül van, akkor rátaláljon az igazira. A régóta jól működő párkapcsolatok is elmélyülhetnek. Minden olyan tevékenységbe bátran fogjon bele, aminek a szépséghez, az újdonságokhoz, a felfedezésekhez van köze. Ezekből akár plusz bevétele is származhat. Felerősödik önben a versenyszellem, gyorsabban hoz döntéseket, és örömmel ragadja magához a vezetést.

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Megcsillogtathatja kommunikációs képességét, ezáltal új barátságokat is köthet. Itt az idő a tárgyalásokra, a megegyezésekre, a szerződések megkötésére és az utazások tervezésére. A tanulás és a vizsgák is jól mennek. Energikusan, lelkesen és optimistán fog hozzá a feladataihoz, és az észszerű kockázatot is remek időzítéssel vállalja. Egyszerre lehet versengő és barátságos, most megtalálja az egyensúlyt a kettő között.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
Gondolkodása a szokottnál is gyorsabb, pontosabb, a kíváncsisága pedig egyre erősebb. Izgalmas új emberek léphetnek be az életébe, váratlan hírek vezethetik el a kedvező lehetőségekhez. A kreatív projektek, a szakmai partnerségek most sikeresek lehetnek. De a barátai körében is népszerűbb, mint valaha. A mostani randevúk nyomán új kapcsolatok kezdődhetnek. Úgy érezheti, hogy ezúttal valóban a kezében tartja a sorsát.

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Pénzügyi téren szerencséje lehet, de ne felejtsen el a könnyen jött összegből nagylelkűen adakozni. Személyes és spirituális téren is fejlődésre van kilátása. Jogi ügyei rendeződhetnek, és újabb lehetőségek érhetnek be a sikerre. A tervek, a tárgyalások, a befektetések most szerencsések lehetnek, de azért ne ugorjon bele olyanba, ami túl szép, hogy igaz legyen. Tudása gyarapítására is megfelelő ez az időszak.

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Karizmatikus és népszerű lehet a szerettei, a barátai körében, mintha hirtelen mindenki önnel akarná tölteni az idejét. Új barátságok kialakítására kedvező a hét, és akár a szerelem is kopogtathat az ajtaján. Ön is vágyik a változásra, főleg érzelmi téren – ha tartós kapcsolatban él, ez okozhat némi vitát, ám ha őszintén beszélgetnek és értő figyelemmel hallgatják egymást, ezek a problémák megoldhatók.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Élete több területén is szerencséje lehet, a munkában és a magánéletben egyaránt kiváló ez a hét. Ha tanulni szeretne valamit, most kezdjen bele! Az esetleges viták varázsütésre megoldódhatnak. Legyen aktív és bátor, mert elérheti, amit szeretne. Sőt, mintha ezúttal kevesebb erőfeszítésre volna szüksége a sikerhez, mint általában. Az érzelmi életében hirtelen fellendülést hozhat szokatlanul erős vonzereje.

BAK
XII.22.–I.20.
Reális, logikus gondolkodása hozzásegíti, hogy jó tervekkel, rövid időn belül megvalósítható ötletekkel álljon elő. Ha mégis kényelmetlen érzések törnének önre, igyekezzen megfejteni, mi állhat a szokatlan nyugtalansága hátterében. Jó formában érezheti magát, így a munkában is sokkal többet teljesít a szokottnál. A szerelmi kapcsolatok valósággal virágoznak, most úgy érezheti, hogy megtalálta a lelki társát.

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Kellemes vagy egyenesen jövedelmező beszélgetésekre kerülhet sor a héten, ahol jó ötletek, együttműködési lehetőségek kerülhetnek terítékre. Legyen optimista, és adja elő bátran, lelkesen az új gondolatait! Jogi ügyben is kedvező lehet ez az időszak, mivel most könnyebben megértetheti másokkal a szempontjait. A manipulációt viszont igyekezzen elkerülni, mert ha a másik fél megérzi, abból megegyezés helyett inkább vita kerekedhet.

HALAK
II.20.–III.20.
Most egyszerű követnie a szíve valódi vágyait. A szerelemben hallgasson az ösztöneire és a megérzései­re. Ezzel megoldhatja tartós kapcsolatának problémáit, vagy ha párt keres, a segítségükkel rátalálhat a legalkalmasabb jelöltre. Ha versenyhelyzetbe kerül, ezúttal jó esélye van a győzelemre. Legyen magabiztos, és próbáljon ki valami olyasmit, amit eddig csak halogatott! Ha új területre merészkedik, gyors sikerre van kilátás.

Fotó: pexels

Címkék: