Amíg rajta van a héja, földes, szürkés színe nem ígér különleges élvezeteket. Főzve, sütve, préselt levét kortyolgatva azonban megtapasztaljuk, milyen remek tulajdonságai...
Konyha
Olcsón finomat főzni manapság valóságos művészet, amihez mindig jól jönnek az új ötletek. Ezt a teljes, háromfogásos menüt adagonként összesen alig több mint 1000 forintból...
Fedezd fel a profi pékek titkát: egy apró savas összetevővel légiesebb, omlósabb tésztát süthetsz. Süteményhez és kenyérhez is működik!
Nem mindegy, hogyan tolod be a tepsit a sütőbe. Egy apró mozdulat is befolyásolja, mennyire sül egyenletesre a sütemény. A legtöbb tepsinek van egy enyhén lejtős oldala:...
Az ízek emlékeznek helyettünk is. Egy korty narancsos Bambi, egy falat Sport szelet rumos csokoládéból, egy roppanós Vaníliás karika cukorral szórva – és máris ott vagyunk a...
A fejtett bab nagy előnye, hogy gyorsan megfő, nem kell órákon át áztatni, mint a szárazbabot, és természetesen frissebb, finomabb is az íze.
Ez az az étel, amit egész gyerekkorunkban etettek velünk, azt állítva, hogy egészséges. Valójában méreg, és a mai napig szenvedünk a következményeitől.
Amikor zordabbra fordul az időjárás, jólesik egy finom, lélekmelegítő előétel. Főleg, ha némelyikük vacsorának is beillik!
Van egy állat, melynek húsa egészségesebb, mint a csirkéé vagy pulykáé, és még a disznónál is ízletesebb. Mégis alig fogyasztja ma valaki.
Az ősz beköszöntével elérkezik a csipetnyi fahéjjal illatosított almás rétesek szezonja. Ha sosem mertél eddig nekiállni, ne habozz, megtaláltuk a legjobb receptet!