Ha vendégség érkezik, vagy ha a családnak sütnénk valamit, az aprósütemény mindig jó választás. Aki csak megfordul a süteményes tál mellett, tud belőle venni.
Konyha
A dédnagymamák különleges szupererővel bírnak: olyan süteményeket sütnek, amit csak ők tudnak. Talán pont ez a recept az, amit az ön dédije is sütött?
A szaloncukor az egész világon csak Magyarországon tartozik a ünnephez, a karácsonyfa egyik díszeként. Boltban számos kapható, de az otthoni mindig finomabb.
Korábban a magyar konyhát túl zsírosnak és csípősnek kiáltották ki, manapság viszont egyre népszerűbb, szerte a világon.
A köles és a quinoa egészségesek, és remekül helyettesítik a megszokott köreteket. A köles régi magyar étel, a quinoa dél-amerikai jövevény.
Belegondolt már abba, hogy amikor főzünk, süteményt készítünk, tésztát kelesztünk, vagy a lisztbe sütőport keverünk, kicsit a vegyészetbe is belekóstolunk?
A virsli és a káposzta elsőre ugyan szokatlan párosításnak tűnik, mégis nagyon jól működnek együtt. Érdemes kipróbálni ezeket a spórolós recepteket, ha hó végén jól kell...
Kalandozzunk a gasztronómiában! Receptjeink különböző országok ízvilágát hozzák el.
A magyar kávéfogyasztási szokások az elmúlt években jelentősen átalakultak. A hagyományos kotyogósban főzött eszpresszó mellett egyre népszerűbbek a szezonális ízesítésű...
Nem csak január elsején finom a malachús, hanem egész télen! Érdemes több receptet is kipróbálni.