Munka után már senkinek sincs kedve hosszasan a tűzhely mellett álldogálni, a család viszont ilyenkor is éhes. Ilyenkor jön jól egy gyors és egyszerű töltött zöldség recept.
Konyha
Ha szereted a friss alapanyagokat, de nem szeretnél naponta piacra járni, a fagyasztás tökéletes megoldás lehet. Ráadásul pénzt, időt és energiát is spórolhatsz vele, ha...
Mit jelent a fehér bevonat a kovászos uborka levén? Kevesen tudják az igazi választ, inkább kidobják
Ha bármi nem tetszőt látsz a kovászos uborkán, azonnal kidobod? Nagyon rosszul teszed, hiszen értékes tápanyagoktól fosztod meg magad.
A friss, édes epernek senki nem tud ellenállni. Az egyetlen gond vele, hogy hamar lecseng az eperszezon. Megfelelően tárolva viszont még hosszú ideig visszahozhatja a nyár...
A friss, zsenge zöldborsó sokkal ízletesebb és gazdagabb alapanyag annál, mintsem egyszerű levesbetétként gondoljunk rá. Hét receptet is mutatunk annak, akinek efelől...
A gyümölcsleves úgy jó, ha hideg, de nem ez az egyetlen trükk, amit betarthatunk, ha tökéletes gyümölcslevest szeretnénk kanalazni. A magyar háziasszonyok 90 százaléka nem...
A kuszkusz különös hangzású neve az egzotikus arab világot juttatja eszünkbe. Míg a bulgur jellegében a rizshez, a kuszkusz íze inkább a tésztákéhoz áll közel.
Elfoglalt esték, vendégváró délutánok szereplői lehetnek ezek a gyorsan elkészíthető „kenőkék”. Finomak pirítósra, szendvicsre kenve, de akár lepénnyel, zöldségekkel is...
A burgonya egészséges és sokoldalú alapanyag, tele van B-vitaminokkal, rostokkal és káliummal. De sok múlik azon, hogyan készítjük elő a konyhában. Az alábbi hibák...
Sajnos kevés az a háziasszony, akinek munka után még van ideje hosszan főzőcskézni. Ez a 4 recept megoldja ezt a problémát: hamar elkészülnek, laktatóak és mégsem hízlalnak.