A hagyma vágása sok ember szemébe könnyeket csal, pedig egy egyszerű trükkel kivédheted, hogy a főzés emiatt kihívássá váljon. A legjobb az egészben, hogy valószínűleg már...
Konyha
Amikor gyors édességre vagy sós uzsonnára vágyunk, mindig remek ötlet a gofri. Különösen, ha valamilyen izgalmas hozzávaló is kerül a tésztájába.
A friss, ropogós kenyérnél aligha van finomabb csemege, ám, ha már tegnapi és szikkadt, csak egy gumis valami, amit rágni is rossz. Ezen segít ez a praktika!
Mindannyiunkkal előfordult már, hogy a kamrába vagy a hűtőszekrénybe nyúlva penészes, romlott élelmiszert találtunk. Ha viszont a megfelelő módon pakoljuk őket, akár meg is...
Mindig is szerettél volna, de eddig azért nem neveztél be egy air fryerre, mert túl kevésnek találtad a benne elkészíthető étel mennyiségét? Akkor menj az Intersparba!
A csirkehúsnak vannak olyan részei, amelyeket jobb, ha eltávolítasz a főzés során, mivel komoly egészségügyi kockázatokat rejthetnek. Lássuk, melyek ezek!
Ilyenkor mindenki alig várja a friss ízeket, a snidlinget, a retket, az újhagymát, de az utóbbi években egy új felfedezett, a medvehagyma a tavasz sztárja!
A barnára vagy feketére színeződött banánok nem tűnnek túl étvágygerjesztőnek. Felmerül a kérdés, hogy ilyenkor még fogyaszthatók-e. Itt a válasz.
Aki a tésztaételeket kedveli, biztos, hogy rajongója a lasagnénak is. A tésztalapok között megbújó krémes tölteléknek nem is lehet ellenállni. Három zöldséges receptet is...
A lisztérzékenyek nem ehetnek búzalisztes süteményeket. De egyre több fajta liszt kapható, édemes kísérletezni velük a konyhában az édesszájúaknak.