Ez kétség kívül a legzöldebb zöldségleves, ami valaha az asztalára került.
Néhány évtizede szinte csak sóval, borssal, paprikával fűszereztünk, még a régi magyar konyha remek füveiről, a rozmaringról, a majoránnáról és a kakukkfűről is csaknem...
Attól, mert valamibe nem kerül hús, még lehet laktató és finom is!
Akár diétázunk, akár az egészségünkre figyelünk, nehéz lemondani az édességekről. Ám ezzel a recepttel nem is kell!
Annyira gusztusos ez az étel, hogy szemmel képesek lennénk felfalni!
Fantasztikus húsmentes pite, ami tökéletes választás egy főétkezésre is.
A mártogatósokat mindenki szereti, ezért a krémért pedig egyenesen rajongani kell!
Az elmúlt kétszáz évben a történelem nemcsak a műemlékeken, hanem az étlapokon is rajta hagyta a nyomát. Van olyan színészünk, akiről már nem is tudnánk semmit, ha nem ő...
Az egykor Amerikából hozzánk került édes csemegekukorica bővelkedik rostokban és vitaminokban. Sokoldalú hozzávaló: jól variálható húsokkal, zöldségekkel, így remek...
Aki rajongja a brassói aprópecsenyét, annak szinte kötelező kipróbálni ezt a kukoricás finomságot.