A sárgarépa nem kizárólag a húslevesbe való zöldség, egy egész menüsort is elkészíthetünk belőle. Érdemes is gyakran fogyasztani, mivel nagyon egészséges és nem is drága.
A sárgarépa nem kizárólag a húslevesbe való zöldség, egy egész menüsort is elkészíthetünk belőle. Érdemes is gyakran fogyasztani, mivel nagyon egészséges és nem is drága.
Egy adag főtt étel, mindössze 650 forintból? nem lehetetlen és még finom is lesz a végeredmény!
Az elmúlt ötven év alapjaiban változtatott meg mindent a háztartásokban. Például természetes lett, hogy van kuktafazekunk, mikrohullámú sütőnk, és sokan váltottak át...
Ez a pikáns ízű zöld levél néhány éve jött divatba a konyhában. Azóta annyira népszerű lett, hogy a retek, az újhagyma és a metélőhagyma mellett most már aligha maradhat ki a...
Remek program a nagyszülőkkel főzni, majd közösen elfogyasztani a finomságokat. Lehet, hogy a kicsik felnőve épp ezeket a recepteket adják majd tovább a saját gyerekeiknek.
Az utóbbi évek konyhai szenzációja az olajmentes rántott hús ígéretével csábít. Sok háziasszony szerint zseniális, mások viszont csalódtak benne. Érdemes rá pénzt kiadni...
Kívül jól átsült, belül puha: ennek a finomságnak szinte senki nem tud ellenállni.
Kívül jól átsült, belül puha: ennek a finomságnak szinte senki nem tud ellenállni. Még azok sem, akik nem édesszájúak, hiszen sós változat is létezik belőle.
Áfonyás-krémsajtos-citromos gofri Hozzávalók 8 nagyobb darabhoz: • 40 dkg liszt • 1 evőkanál porcukor • 3 db nagyobb tojás • fél dl olaj • kb. 4 dl tej • egy csipet só • 2...

