Lélek

7 tipp, hogy felhívjuk magunkra a pasi figyelmét

Kevesen gondolják, de az izgatottan csavargatott hajat, a lejjebb igazított dekoltázst, no meg a feljebb húzott miniszoknyát valójában csak a nők veszik észre. De akkor milyen jelet küldjünk magunkról, hogy az a pasi szúrja ki őket, akinek szánjuk?
dr. hevesi kriszta figyelem hiányérzet ismerkedés mimikai jelek nő kezdeményez nyári fesztiválok párkapcsolat pasi szexuálpszichológus udvarlás

Még mielőtt belemennénk a tippekbe, érdemes tisztázni, mi az oka annak, hogy eddig hiába igyekeztünk, láthatatlanok maradtunk a férfiak szemében. „MRI-vizsgálatok szerint a nők agyának 14-16, míg a férfiagy 6-8 területe aktív a másik személy viselkedésének elemzéskor – tehát a nők sokkal jobban tudják fogni a nekik szánt üzeneteket – kezdi dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus. – Ha megkérdezzük a férfiakat, ki teszi meg az első udvarlási lépést, szinte egytől egyig azt felelik, hogy természetesen ők. A megfigyelések azonban azt mutatják, hogy az esetek 90%-ában a nő a kezdeményező: finom szem-, test- és mimikai jelek sorozatát küldi a férfinak, akinek ha jó a szeme, veszi az adást. A nőnek nem a jelek megértése okoz gondot, hanem inkább az elképzeléseinek meg-felelő férfi meg-találása: »olyan, akitől nőnek érzem magam«.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete