Lélek

Segítség! A férjem pornófüggő 2. rész

Néhány hete már beszéltünk arról, mennyire veszélyes a házasságra, ha a férj pornófüggő. Most azzal folytatjuk: mit rombol le a felesége lelkében mindez!
b. molnár márk bertók gyula érzelmi igények érzelmi kötődés függőségek intimitás önbizalomvesztés pornófilm pornófogyasztás pornófüggő pszichológus szex

„Először is fontos tisztázni: a függőség betegség, aminek talán legfontosabb tünete a kontrollvesztés – kezdi Bertók Gyula pszichológus. – Az alkoholfüggő az alkoholfogyasztása fölött veszítette el a kontrollt, a játékfüggő a játék fölött, a vásárlásfüggő pedig képtelen csak a szükségletei szerint vásárolni. A pornófüggő meg a pornófogyasztása fölött. A függőségek általában jelzik, hogy valahol az adekvát problémamegoldás nem sikeredik, na meg gyakorta van valamiféle genetikai hajlam is a háttérben. Ha valakit arra szoktattak gyerekként, hogy ha bánatos, akkor elmennek vásárolni, az felvidítja, akkor számára a vásárlás a bánat megoldását szolgálja, nem a megvásárolt áruk beszerzését. Hasonló a helyzet a pornóval is – magyarázza a szakember.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete