Riportok

„Főételnek látszik, de Igazából torta!”

Birkapörkölt, rántott hús, töltött káposzta, steak, kacsacomb — akik szigorúan veszik a böjtöt, azoknak húsvétig mind tiltólistásak. Ám nem úgy, ahogyan Adrienn készíti.
b. molnár márk birkapörkölt torta desszert főételből torta gasztronómia kacsacomb torta mérlegképes konyhatündér rántott hús torta sabján adrienn sütés-főzés töltött káposzta torta torta

Széles mosollyal az arcán szeli az ebédnek valót Sabján Adrienn pesti lakásának konyhájában. A mai menü sült kacsacomb lesz, amit krumplipürével és lila-
káposztával tálal a vendégeknek. Méghozzá desszertként! Ez elsőre minimum őrültségnek tűnhet, de a kétgyerekes, egyedülálló anyuka asztalánál semmi nem az, aminek látszik. Még ő maga sem! Ki gondolná, hogy ez a sok formabontó gasztronómiai különlegesség nem egy bátor mestercukrász, hanem egy merész mérlegképes könyvelő kreativitását dicséri? Adrienn, bár a prósza és a dödölle őshazájának számító Zalaegerszegről származik, nem otthonról hozta a sütés-főzés tudományát. „Édesanyám imádott a konyhában tüsténkedni; de nem szívesen osztotta meg mással a sodrófáját. Ám – bármennyire is meglepő – ezzel inkább temérdek pluszt adott, hiszen azóta is a kihívások és a lehetetlennek tűnő küldetések éltetnek.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video