Sztárok

Bata Éva: „Nem akarok furcsa lány lenni”

A mi kis falunk-sorozatban nem véletlenül Bata Éva játssza a szexi kocsmárost. A színésznő az életben is olyan vonzó, mint a televízióban. Éva azt meséli, 30 évesen fordulóponthoz érkezett az élete!
bata éva holczhaffer csaba junior prima-díj kecskemét kocsmárosné mi kis falunk rtl klub ruttkai éva-emlékgyűrű vígszínház

Nem azért lett színésznő, mert híres akart lenni, hanem hogy a színpadon állva adhasson magából a közönségnek, az embereknek. „A tévé és a mozi csak az utóbbi két évben jött be az életembe. Most kezdem szokni, hogy ez a műfaj nagyobb ismertséggel jár. Még szokatlannak érzem, amikor felismernek az utcán, mert nem akarok furcsa lány lenni. Nem misztifikálom túl a munkámat, és nem úgy gondolok a színészi létre, mint valami különleges, megfoghatatlan  dologra”– mondja Bata Éva, aki az RTL Klubon futó A mi kis falunk-sorozat mellett a Veszettek című mozifilmben és a Testről és lélekről című filmben is szerepelt. Lehet, hogy a filmes világ és a nagyközönség csak most kezdi felfedezni Bata Évát, de a színházi szakma jóval korábban felfigyelt rá, nemcsak hogy elsőre felvették a színművészetire, de fiatalkora ellenére már számos rangos díjat, elismerést kapott.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video