Sztárok

Harsányi Gábor: „Szeretnék még valami maradandót csinálni!”

A napokban lett hetvenhárom éves, mégsem idős embert látok, amikor ránézek. Harsányi Gábor elégedett az életével, de egyvalamit még hiányol belőle.
bazi nagy magyar lagzi színdarab bednai natália egy óra múlva itt vagyok harsányi gábor holczhaffer csaba jó estét nyár jó estét szerelem palacsintás király színművész

 

 

 

 

A törzshelyén találkozunk, egy budai szálloda kávézójában. Évtizedek óta idejár, és általában ide szervezi találkozóit is. „Még várok egy hölgyet, Natáliát, fontos szereplője a mostani életemnek, be akarom mutatni neked is” – mondja, én pedig kíváncsian várom, hogy felbukkanjon a titokzatos személy. Amíg megérkezik, a színművész arról mesél, hogy várja már a vakációt, mert sokat dolgozott az idei szezonban.„Van egy szerény »albérletem« a Mátrában – meséli. – Egy szoba összkomfort, oda szoktam visszavonulni néhány napra, amikor nyugalomra és jó levegőre vágyom. Most is ezt a pici lakást béreltem ki. Nagyokat sétálok, és vélhetően írni is fogok. Eddig tizennégy saját színdarabomat mutatták be. Szeretem hasznosan, agymunkával tölteni az időmet. A régi nagy öregek, Bessenyei, Zenthe Ferenc is azt mondták életük utolsó hetében, hogy jó volt élni! Hát én is ezt mondom! És amíg lehet, használjuk ki a lehetőségeinket.” „Apám kilencvenéves koráig élt, remélem, nekem is jut annyi, mert szeretnék még valami maradandót csinálni!” – mondja Harsányi Gábor, akinek nevét az egész ország megjegyezte a Jó estét nyár, jó estét szerelem, az Egy óra múlva itt vagyok és a Palacsintás király című filmekből.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete