Sztárok

Köllő Babett: „Nem szeretném, ha  a kislányomból tévésztár lenne”

Köllő Babett jóval több mint milliomos luxusfeleség. Megvan a magához való esze, és színészi karrierjét is szépen egyengeti. Egy asztrológus házaspár megjósolta neki, hogy negyvenéves korától lesz igazán híres, ami eddig volt, az csak a bemelegítés!
blaha lujza színésznő cinderella mesemusical feleségek luxuskivitelben holczhaffer csaba köllő babett leszállás párizsban luxusfeleség reality műsor reindl ludovika színészi karrier

Már a keresztneve sem hétköznapi. Mintha 39 évvel ezelőtt sejtették volna a szülei, hogy akárcsak a neve, az életútja is különleges lesz. „Az 1970-es években nem sok Babett nevű kislány szaladgált Magyarországon. Bonyhádon, ahol felnőttem, én voltam az egyetlen. Mostanság is azt hiszik, hogy felvett művésznév – mondja Köllő Babett, akinek távoli rokona a legendás színésznő, Blaha Lujza. – Apai ágon kötődik a családunkhoz. Édesapám dédnagynénjének az unokatestvére. Blaha Lujza egyébként Reindl Ludovika néven született. Ő tehát nem az eredeti nevét használta” – mondja Babett, akiben és híres felmenőjében azért akad egy közös pont: gyerekként mindketten színésznőnek készültek.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete