Sztárok

Oszvald Marika

Az örökifjú Oszvald Marikának rá kellett jönnie, hogy vissza kell vennie felgyorsított élettempójából. A szubrett csaknem lesántult, miközben az otthonában egyre jobban tornyosultak a házimunkák és a ház körüli feladatok. Szerencsére ma már minden ragyog a tisztaságtól a gödöllői házban és a kertben egyaránt.
csontkopás dobos judit egészség fájdalomcsillapítás gyulladáscsökkentő kúra izomrostszakadás ízületregeneráló gyógynövénykúra kertészkedés oszvald marika

Túlfeszítette a húrt Oszvald Marika. A szubrett még hetvenévesen is megfeszített tempót diktál saját magának, ez pedig mostanra megbosszulta magát. „Hatalmas fájdalmakkal küzdöttem, kiderült, hogy csontkopásom van több helyen, aztán pedig a vádlimban volt egy izomrostszakadás. Ez olyan érzés, mintha nagyon erős görcs állt volna a lábamba, és sánta lettem tőle. Óriási kínokat éltem át. Emiatt le kellett mondanom az erdélyi turnét az Operett-színházzal, és az itthoni házi-munkákkal is elmaradtam” – meséli Marika, aki egy véletlennek köszönheti, hogy talált megoldást a fájdalmára.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete