Lélek Sztárok

A Konyhafőnök VIP: meglepő helyen kezdett új életet Kamarás Norbert és Kármán Odett

Most először versenyeznek egymás ellen a szerelmesek. Melyikük főz jobban A Konyhafőnök VIP legújabb évadában? Norbi szerint ez nem kérdés…

Mindketten vidéken nőttek fel, de csak Odettet érdekelte a főzés. „Sarkadi lány vagyok. Gyerekként a nagymamám és a dédike mellett sertepertéltem a konyhában, tőlük tanultam meg az alapokat”– meséli a fiatal lány.

„Imádom, ahogyan Odett főz. Finoman, nőiesen, és a gusztusos tálalásra is odafigyel. Mi a reggelizésnek is megadjuk a módját. A párom mellett tanultam meg, hogy nem csak bekapjuk gyorsan az ételt, hanem élvezzük az ízeket, és a szép terítést” – ­folytatja Norbi, aki nem titkolja, hogy azért vállalta el a szereplést A Konyhafőnök VIP-ben, mert szeretne Odett kedvébe járni.

„Én tényleg nem tudok főzni, de elhatároztam, hogy a tévéműsor segítségével megtanulok. Szerintem egy nő számára vonzó tud lenni, ha egy férfi jól főz. Itt az ideje, hogy 34 évesen ezt a képességemet is megcsillogtassam” – mondja nevetve.

A pár két és fél éve van együtt, az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán ismerkedtek meg. Amíg a sorozatban szerepeltek, a fővárosban laktak, most viszont már a Mátra lábánál, Abasáron rendezték be a közös életüket. „Átmenetileg visszaköltöztem a szülői házba. A felső szintet felújítottuk, itt lakunk az én drágámmal – árulja el Norbi. – Először kényszermegoldásnak tűnt, de annyira megszerettünk a jó levegőn, vidéken élni, hogy vettünk egy elhagyatott telket ugyanebben a községben. Méteres gazzal volt benőve, és van rajta egy romos ház, azt próbálom lakhatóvá tenni. Nem kapkodok, két kézzel csinálok mindent. Reggel elmegyek itthonról, és gyakran csak este jövök haza. Élvezem, hogy a fizikai erőmet használom, és előbb-utóbb egy takaros ingatlanunk lesz.”

Odett textilrajzoló és modelltervező középiskolába járt, divattervező szeretne lenni. „Ezt az álmomat nem adtam fel! Miután tavaly ősszel megnyertük a Nyerő Párost, nem költöttem el a győzelemért járó pénzt, hanem eltettem egy dobozba, ebből indítom majd be a vállalkozásomat.”

A pár már csak a tévés szereplések miatt jár Budapestre, a hétköznapokat ezen a meseszép borvidéken töltik. „Sokat kirándulunk a Sár-hegy és a Bene-patak környékén. Minden nyugodt és békés. Terem itt bőségesen szőlő, birsalma és csipkebogyó. Saját veteményeskertet is szeretnénk, az ott termő zöldségekből főzhetnék” – mondja Odett. De Norbi gondolatai már a karácsonyi menün járnak. „Az az ötletem támadt, hogy én főzném meg az ünnepi vacsorát!”

„Isten őrizz! – szól közbe nevetve Odett. – Elég, ha csinálsz nekem holnap egy finom rántottát!”

Fotó: Birton Szabolcs

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete