Sztár

Ilyen apa valójában Bodrogi Gyula: fia, Ádám minden titkot elárult a gyerekkoráról

Megkérdeztük Ádámot, mit tesz másként vagy ugyanúgy, mint édesapja, Bodrogi Gyula, amikor annyi idős volt, mint ő!

A cikk eredetileg 2012-ben jelent meg a Meglepetés magazinban.

A legnagyobb különbség

„Apukám soha nem mutatja ki, ha problémája van. Az ő arca mindig mosolyog, nála mindig minden a legnagyobb rendben van. A kollégái el is nevezték kínainak, mivel negatív érzelmeket nem látni rajta. Ezzel szemben az én arcomon nagyon meglátszik, ha valami gondom van. Egyébként is aggódó típus vagyok, így ebben nagyon különbözünk.”

Vadászni járnak

„Hároméves voltam, amikor apukám először vitt el magával vadászni, mivel neki ez a hobbija. Ha manapság kimegyek vele az erdőbe, inkább csak a természet miatt teszem, mert szeretek jó levegőn lenni.”

„Puskatust faragott”

„Apukám jól táncol, hiszen népi táncosként kezdte, én viszont nem annyira tudok táncolni. Az is tetszik a papámban, hogy kiváló kézügyessége van. Egyszer kaptam tőle egy puskát, melynek a tusát ő maga faragta. Sajnos nekem nincs ilyen kézügyességem.”

„Együtt is felléptünk”

„Amikor gyerek voltam, néhányszor elmentem a szüleimmel haknizni. Sőt, közös lemezünk is megjelent. Aztán egy szilveszteri fellépés előtt mondtam az apukámnak, hogy többet nem szeretném ezt csinálni, és ő ezt tiszteletben tartotta. Nincs bennem annyi szereplési vágy, mint egy színészben. Én vállalkozni szeretek. Korábban varrodám volt, most egy wellness-szállodám van. Pár napon belül megnyitom az első éttermemet, melyben apukám receptjei alapján is készített ételeket ajánlunk a vendégeknek. Édesapám egyébként sosem akart vállalkozni, ő a színpadon teljesedik ki.”

„Neki egy gyerek, nekem kettő”

„Apukámnak egy gyereke van, nekem kettő: egy fiam és egy lányom. Én már 29 évesen apa voltam, ő viszont csak 39 éves korában lett az. Éppen akkor, mint amennyi idős most én vagyok. Igaz, én a második házasságából születtem. Nekem csak egy házasságom volt, és remélem, hogy életem végéig ez is marad. Viki 12 éve a feleségem. Édesapám már nem az anyukámmal él, de hivatalosan a mai napig nem váltak el.”

„Vigyázz magadra!”

„Apukámnak van egy szokása, búcsúzáskor mindig azt mondja nekem: vigyázz magadra! Néha még az ablakból is utánam kiáltja, annyira fontosnak tartja ezt megjegyezni. Átvettem tőle ezt a dolgot, és amikor a gyerekeim mennek el otthonról, én is mindig utánuk szólok, hogy vigyázzanak magukra.”

„Magasabb vagyok”

„Az alkatunk és a lábméretünk sem egyforma. Én egy fejjel magasabb vagyok nála, és cipőből is két számmal nagyobbat hordok, negyvenhármasat. Érdekes, de ahogy idősödöm, egyre többen mondják: »Ez a fiú tiszta apja!« Ami igaz, az igaz, a szemünk és a mosolyunk nagyon hasonlít. És az évek során a hajam is elfogyott, akárcsak az övé…”

Fotó: RTL