Lélek Sztárok

A sors ajándéka volt John Lennon és Yoko Ono szerelme: párkapcsolatuk volt a karma jutalma

Létezik szerelem első látásra? Sokan vélik úgy, hogy a valóságban nincs ilyen, csak a regényekben. Az ezotéria szerint viszont nagyon is megtörténhet, méghozzá a korábbi életek emlékeként. Akkor a fellobbanás nem teljesülhetett be, de az ismerősség érzése megmarad, és a felek mágnesként vonzzák egymást.

A „szerelem első pillantásra” csoportjába azok a párok tartoznak, akikkel már a megismerkedésük pillanatától jó események történnek. A karma­szakértők szerint ezek az emberek az előző életeikben is hosszú és boldog házasságban éltek egymással. Karmikus kapcsolatuknak akkor jár le az ideje, ha már nem tudják fejleszteni egymást, hiszen a spiritualitás útján egymás kezét fogva egyszerre lépnek. Róluk mondják, hogy párkapcsolatuk jutalomkarma.

Következő újraszületésük során már nem lesznek egymás partnerei, hiszen jelen életükben is a sors ajándéka a találkozásuk, amikor tulajdonképpen nincs letörlesztendő adósságuk egymással szemben. A sors azért hozza össze őket, hogy az utolsó párkapcsolatban töltött életben élvezzék egymás társaságát, és a spiritualitás útján egyszerre tegyenek nagyobb lépést a tökéletesedés felé.

Jó példa erre John Lennon és Yoko Ono kapcsolata, akik elválaszthatatlanok voltak. Az énekes úgy nyilatkozott, hogy minden szerelmében félembernek érezte magát, de amikor Yokóval találkozott, rögtön tudta, hogy ezúttal valóban megtalálta a másik felét.

Fotó: Gettyimages

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete