Címlapsztori

„Sírva fakadtam a meghatottságtól”

Nemrég volt egyéves Lékai-Kiss Ramóna kisfia, Noé. A népszerű színésznő és tévés jelenleg is dolgozik: az RTL Klub Reggeli műsorában látható. Rami arról mesélt, hogyan változott meg az élete az elmúlt időszakban.
barátok közt család drága örökösök sorozata lékai máté lékai-kiss ramóna magyar bajnok kézilabdázó műsorvezető páhy anna rtl klub RTL Klub reggeli műsor sorozat színésznő veszprém x-faktor

Lékai-Kiss Ramóna élete nagyot változott tavaly január óta. A kisfia születése után visszaköltözött szülővárosába, Veszprémbe. Így egyfelől a szüleihez is ismét közel került, másfelől férjét, Lékai Mátét sem kell nélkülöznie, hiszen a többszörös magyar bajnok kézilabdázó a veszprémi csapat erőssége. A házaspár most egy olyan városban él, ami mindkettőjük szívéhez közel áll. „Fantasztikus dolog, hogy Máté pont itt dolgozik, én pedig visszakerültem a szülővárosomba. Eddig is szoros volt a kapcsolatom a szüleimmel, de ahogy a fiunk, Noé megszületett, az anyukámmal még bensőségesebb lett a viszonyunk. A szülés óta más szemmel nézek az édesanyákra, minden anyukát hősnek tekintek”– meséli Ramóna.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete