Címlapsztori

„Hiszek abban, hogy ez a változás jó!”

Most érzi csak igazán Szinetár Dóra, milyen jó döntés volt, hogy a családjukban mindhárom generáció összeköltözött. A karanténban még egy percig sem érezte magát tétlennek vagy magányosnak!
#meetoo agykontroll módszere család családi harmónia generációk járvány jószolgálati nagykövet karantén karanténélet koronavírus koronavírus-fertőzés koronavírus-járvány meditáció önkéntes karantén színésznő szinetár dóra szurovecz kitti unicef

Jó hangulatban találjuk az önkéntes karanténban lévő Szinetár Dórát, aki egy korábbi, családi döntésnek köszönhetően most maga körül tudhatja azokat, akik a legfontosabbak számára. Náluk ugyanis együtt él a három generáció: a nagyszülők, Dóri 25 éves nagyfia a barátnőjével és persze ő, a férje és két kisebb gyerekük. Az egész olyan, mint egy meghosszabbított tavaszi szünet, ahol hosszú évek megfeszített munkatempója után most végre pihennek, együtt főznek, sportolnak az udvaron, és teret kaphatnak a nagy beszélgetések is. A színésznő úgy érzi, a vírus által kiváltott változás bár nagy áldozatokkal jár, szükségszerű volt a világban, és nem félelmekkel, hanem kíváncsian tekint a jövőbe.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete