Címlapsztori

„Végre láthatom, milyenek a gyerekeim reggel”

A napokban ünnepeli 50. születésnapját Rákóczi Feri. Az örökifjú rádiós műsorvezető úgy érzi, nincs mit keseregnie az idő múlásán, mert minden megadatott neki, amiről valaha is álmodott.
alkalmazkodás család digitális oktatás karantén-főzőműsor karantén-születésnap koronavírus koronavírus-járvány önkéntes karantén összezártság rádiós műsorvezető rádiózás rákóczi feri születésnap szurovecz kitti természet tolerancia türelem vajda judith

Amikor néhány éve Rákóczi Feri és párja, Judith meghozták a döntést, hogy gyerekeikkel a Velencei-tó partjára költöznek, még nem sejthették, milyen jól jön majd ez a karantén idején. A megváltozott helyzet a természet közvetlen közelében érte őket, így hát sokkal könnyebb elviselniük az összezártságot, mintha egy belvárosi lakásban élnének. Feri lassan másfél hónapja otthonról rádiózik, karantén-főzőműsort forgat, és emellett része lehet olyan családi csodákban, amelyeket gyerekei születése óta nem volt lehetősége átélni. Így hát nem meglepő, hogy 50. születésnapján különösebb felhajtás nélkül is elégedett az életével.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete