Címlapsztori

„Megannyi aggodalomra okot adó dolog vesz körül”

Ónodi Eszter életében nagy változások történnek. Népszerű színésznőnk, aki bekerült magazinunkban a 25 legértékesebb magyar nő körébe, arról mesélt, hogyan éli mindennapjait ebben a kihívásokkal teli időszakban.
biciklizés előadóművész hobbikertész kertészkedés keszég lászló környezettudatosság lakásfelújítás önkéntes karantén ónodi eszter ónodi eszter & the open pub páhy anna színésznő zenekar

 

Aki átélt már lakásfelújítást, az tudja, mennyi bizonytalansággal, napról napra felmerülő újabb problémával teli dolog ez. Ónodi Eszter sincs könnyű helyzetben, de a cél érdekében boldogan vállalta a nehézségeket. Úgy történt, hogy az édesapjával szomszédos lakás eladóvá vált. Eszter számára nem volt kérdés, ki lesz az új tulajdonos, szerencsére meg tudták vásárolni. „A felújítási munkálatokat nem én vezetem, de ezt a folyamatot nem lehet teljes egészében másra bízni, fél szemmel mindig figyelni kell, hogy halad a munka. Szeretnék már az új lakásban lakni apukám mellett, hogy közelebbről vigyázhassak rá.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete