Címlapsztori Sztárok

Császármetszés után felhőtlen a boldogság Gyulai Vikiéknél: „Elolvadok attól, ahogy Samu szereti a kishúgát” – Exkluzív babafotók

Két hónappal a kislánya születése után kezd beállni a napi rutin. Az énekesnő Micivel tölti minden idejét, de a család többi tagja is összefogott, és kiveszi a részét a feladatokból. Például Viki anyukája vásárol be a közértben…

A Fresh duó egykori énekesnőjének most nem sok ideje jut magára, de így van ez rendjén, hiszen két kisgyerekről kell gondoskodnia. „Amikor szerencsések vagyunk, a férjemmel csak egyszer ébredünk fel éjszaka, de inkább többször. Ez az időszak nem rólunk szól, hanem az újszülött kislányunkról, Miciről. Általában reggelente kialvatlanul, fáradtan kelünk fel” – meséli a 44 éves kismama.

A férje benn volt a szülőszobában

Viki férje napközben dolgozik, az építőipari vállalkozását vezeti, hatéves fiuk, Samu pedig óvodában van. „A férjem hozza-viszi Samut az oviba. Hétköznap kettesben vagyok itthon a babával. Szerencsére jó kislány, szépen eszik, van is elegendő anyatejem, már öt és fél kiló. Igazi hajas baba, aminek nagyon örülök. Attól pedig elolvadok, ahogy Samu szereti a kishúgát. Állandóan ölelgeti, puszilgatja. Tegnap az óvodai pikniken voltunk, látnod kellett volna, hogy milyen büszkén feszített Mici babakocsija mellett. Az óvó néni is mondta, Samu állandóan a testvéréről mesél a többi gyereknek, nagyon büszke rá. Remélem, ez a szeretet egy életre szól, és később sem üti fel a fejét a féltékenység.” ­Mici április 11-én jött a világ­ra. „A férjem velem volt a szülőszobában, ameddig az orvosok megengedték neki. Császárral szültem. Nagyon simán ment minden, a kislányunk ideális körülmények között érkezett. Nem volt komplikáció, két nappal később már itthon voltunk.”

Gyorsan kellett elköltözniük

A család Mici születése előtt költözött új házba. „Most egy erdő mellett lakunk Budán, mindentől kissé messze. Szoknom kell az ingerszegény környezetet. Általában anyukám vásárol be nekünk, aki a városban lakik, vagy házhoz rendelek, mert hosszabb időre nem tudok elmenni itthonról. Azért költöztünk ide, mert gyorsan kellett váltanunk. A régi lakásunk kicsi volt, és Mici születése előtt meg akartuk találni az új otthonunkat” – árulja el. Az újszülöttnek saját szobája van, ám egyelőre a szülői hálóban alszik. „Egy barátnőm javasolta, hogy vegyünk egy babaöblöt, amit a franciaágyunk mellé csatoltunk, így Micit sokkal könnyebb megetetnem vagy felvennem, ha az éjszaka közepén sír.”

Az énekesnő kislánya sok dolgot megörökölt a bátyjától a hat év korkülönbség ellenére. „A bútorok és a babakocsi Samué volt, erre nem kellett költenünk, minden nagyon szép állapotban maradt meg utána. Néhány kislányos dekort vettünk, és most gondolkozunk azon, hogy egy modernebb, összecsukható babakocsiba invesztálunk. Megkönnyítené a nyári vakációnkat” – ­véli az énekesnő.

A Balatonon töltik a nyarat

A család a magyar tengerhez készül. „A gyerekkorom nyarait Balatonszéplak-felsőn töltöttem, és imádtam! Azt szeretném, ha a mi gyerekeink is megkedvelnék a Balatont. Izgatottan várom, hogy a férjem szabadságon legyen, és négyesben töltsünk pár hetet.”

A kismama remekül néz ki, bár azt mondja, a tökéletes beach bodytól idén nyáron nagyon messze van. Én mégis úgy látom, hogy hihetetlen gyorsan visszanyerte az alakját. „Most úgy nézek ki, mint a terhességem elején. A szüleimtől örökölt géneknek köszönhetem, hogy mindent ehetek, viszonylag jól tartom a súlyomat, de azért már nem olyan vagyok, mint húsz-harminc éves koromban. Tervezem az itthoni edzést, amint lesz rá időm. Egy kicsit jó lenne fogyni, feszessé tenni a bőrömet, de jelenleg nem az a legfontosabb az életemben, hogy jól nézzek ki. Persze szeretnék tetszeni a férjemnek, de azt hiszem, ő mindenhogy elfogad és szeret”– árulja el nevetve Viki, és siet vissza a kisbabához. Mici sírással jelzi, hogy szüksége van az anyukájára.

Miért a Mici nevet adta?

„Legalább tíz éve tetszik ez a kedves keresztnév. Szerencsére a férjemnek is bejött, azonnal igent mondott rá. A lányunk hivatalosan is Mici névre lett anyakönyvezve, ez nem a beceneve. Egy kicsit úgy hangzik, mint egy korabeli színésznő neve…” – mondja az édesanya.

fotó: Schumy Csaba, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete