Lélek Sztárok

Volt férjével nyitott közös üzletet Novodomszky Éva: „Salvoval olyanok vagyunk, ha a család jóllétéről van szó, elmegyünk a falig”

A műsorvezető és volt férje között legendásan jó a kapcsolat, gyermekeik is nagyok már, így Évának több ideje jut magára is. Sokan úgy is nevezik őket, ők az egyik legboldogabb elvált család.

Egy nőnek minél nagyobbak a gyerekei, annál több lehetősége van arra, hogy a számára fontos dolgokban kiteljesedjen. Éva az elmúlt években nem tétlenkedett: amellett, hogy a Duna Almárium című műsorának háziasszonya, okleveles pék lett, és gyermekei édesapjával, Salvóval pizzériát nyitottak Dabason.

„Mindez alaposan átformálta az életemet, hiszen részt veszek az operatív munkában – meséli. – A pizzériával járó kreatív munkát nagyon élvezem. Most például a virágládákat festettem át, és növényeket ültettem a teraszon. A benti rész falra festett olajfája pedig az egyik barátnőm keze munkáját dicséri. Szerencsés vagyok, mert támogató barátok vesznek körül, akikre bármikor számíthatok. Salvo és én eleve olyanok vagyunk, ha a család jóllétéről és boldogulásáról van szó, elmegyünk a falig. Sőt, ha már ott vagyunk, toljuk a falat, de ilyen társasággal körülvéve maximális az érzelmi biztonság. Persze ezért tenni kell, de ez valahogy az én személyiségemből természetesen fakad. ­Óriási igényem van arra, hogy a gyerekkori barátaimmal tartsam a kapcsolatot, időről időre találkozzunk, és ahol tudjuk, toljuk egymás szekerét. Szerencsére ezt a szemléletet sikerült továbbadnunk a gyerekeinknek is. Nálunk mindig nagy a jövés-menés. Szentendrén például gyakori, hogy akár Cristiano, akár Marco csak úgy hazajön a baráti társaságával, és főzök nekik valamit. Megtisztelőnek érzem, hogy együtt bandázhatok velük a teraszon.”

Fotó: DFP

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete