Címlapsztori Sztárok

A legfurcsább és legtitkosabb sztáresküvők voltak: Bereczki magát buktatta le, Geszti Péter kerti partinak álcázta

A celebesküvők többnyire hatalmas események, pompás díszletek között sztárok hada nyüzsög, és a lagziban semmi sem elég drága. Mégis vannak, akik életük meghatározó pillanatát megtartották maguknak.

Haumann Máté és Nagyistók Edit: Mellékesen megjegyezte
A színész nem verte nagydobra, amikor tavalyelőtt eljegyezte a párját, Nagyistók Editet, ahogy azt sem kürtölte világgá, hogy időközben hivatalosan is összekötötték az életüket. A színész januárban a Heti TV Hogy vagy? című műsorának vendége volt, ahol pont az Oppenheimer című mozi került szóba, amikor mellékesen megjegyezte, hogy menyasszonya immár a felesége. Máté felelevenítette, hogy épp elment otthonról, amikor hívta az ügynöke, hogy megkapta Szilárd Leó szerepét a hollywoodi alkotásban. Máté megkérte az ügynökét, öt perc múlva hívja vissza, amíg ő visszasiet a lakásba. Ott aztán kihangosította a telefont, hogy a felesége is hallhassa a nagy hírt.

Kern András és Kováts Judit: A bulin jelentették be
A színész és felesége majd ötven évvel ezelőtt nyárra tűzte ki az esküvő idejét, mégis januárban esküdtek össze. Állítólag csak akkor volt időpont a házasságkötő teremben. Este, egy bulin jelentették be barátaiknak, hogy mától fogva ők férj és feleség. Már a bejárati ajtón is felirat fogadta a mit sem sejtő vendégeket: házasok vagyunk!

Bereczki Zoltán és Bata Éva: Célzott ugyan rá, de senkinek sem esett le
Még 2021 novemberében, egy interjúban árulta el a színész, hogy már feleségül vette az annak az évnek augusztusában világra jött közös gyermekük, Flóra édesanyját, Bata Évát. „Most azt hiszed, hogy ez olyan nagy titok, de én mindenhol úgy beszéltem róla, hogy a feleségem, ám soha senkinek nem esett le” – vigyorgott Zoli, amikor tudatta az interjú alatt, hogy újra férj lett.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán: A férj elszólta magát
2015 nyarán házasodott össze a két színész, és sikerült a lehetetlen: senki nem tudta meg. Hogy aztán mégis hogyan derült ki? Zalán egy interjúban feleségemként említette Dórát, és bevallotta, hogy nemrég egybekeltek.

Kasza Tibi és Darai Andrea: Januárra ígérték, előző év szeptemberében mondták ki
Kasza Tibi 2017 áprilisában, A nagy duett egyik élő adásában kérte meg barátnője, Manker kezét, és bár a követőknek arról beszéltek, hogy 2018 januárjában lesz az esküvő, de kiderült, amerikai útjuk alatt már ’17 ősszel kimondták az igent. Amerikában, a Grand Canyon felett, magyar anyakönyvvezető előtt házasodtak. „A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín” – mondta akkor az énekes-műsorvezető.

Geszti Péter és Ditz Edit: Kerti partinak álcázták
Gesztiék szerették volna elkerülni a médiafelhajtást, nemcsak maguk, hanem inkább a családjuk és a barátaik miatt, ezért még őket is megtréfálták: kerti partinak álcázták a lakodalmat. Az esküvőt nagyon szűk családi körben tartották a saját kertjükben, majd megérkezett a többi vendég, és bejelentették a nagy hírt.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté: „Tegnap egybekeltünk”
Polyák Lilla a közösségi oldalán jelentette be 2018. július 19-én, hogy előző nap megvolt az esküvője, titokban hozzáment Gömöri András Mátéhoz. Az eseményen csak a családtagok vettek részt, és utólag sem árultak el túl sok részletet a nagy napról. „Korábban nagyobb esküvőt szerettünk volna, de átgondoltuk, és inkább olyat akartunk, mint egy kis csillogó ékszerdoboz” – mondták Lilláék később a lillafüredi ceremóniáról.

Hollywoodban is van rá példa

Julia Roberts és Danny Moder – Állami ünnepnek tűnt

A színésznő még 2002-ben ment hozzá operatőr párjához. A július 4-re szervezett partit úgy állították be, mintha az állami ünnepnek szólna. Éjfélkor bejelentették, hogy ők most összeházasodnak.

Mila Kunis és Ashton Kutcher – Volt egyáltalán menyegző?

Se dátum, se részlet, még csak egy esküvői fotó sem szivárgott ki a színészpár lagzijáról. Onnan lehet mégis tudni, hogy egybekeltek, hogy Mila gyűrűvel az ujján adott tévéinterjút.

Ryan Reynolds és Blake Lively – Pár hónapos csúszás

A Zöld Lámpás című film forgatásán ismerkedett meg a két hollywoodi színész. Már akkoriban felröppentek a hírek, hogy egymásba szerettek, azonban hivatalosan csak 2012-ben, az esküvő után néhány hónappal jelentették be, hogy egyáltalán együtt vannak.

Szöveg: Szabó Csaba

Fotó: Korponai Tamás

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete