Címlapsztori Sztárok

Különleges a viszony Polyák Lilla férje és a gyerekei között: „Máté saját titulust is kapott, napának hívják”

Gömöri András Máté jelenleg több időt tölt a gyerekekkel, mint az apukájuk, Homonnay Zsolt. A színész-sportoló igyekszik jó példát mutatni a fiúknak, ha már ők is ennyire szeretik és tisztelik.

A színésznő és Homonnay Zsolt 2000-ben keltek egybe, négy évvel később már első gyermeküknek, Zsombornak örülhettek, 2007-ben pedig Bulcsúnak. A frigy azonban hét éve válással ért véget, Lilla pedig Gömöri András Máté mellett újra kivirágzott, és 2018-ban férjhez ment hozzá. Lilla hálás a sorsnak, hogy a fiai is megszerették Mátét.

„Nagyon hamar és nagyon rég elfogadta őt Zsombor és Bulcsú is. Máté amolyan apaféle szerepet betöltve, saját titulust is kapott tőlük, és a nevelőapa szóból eredően »Napának« szólítják. Persze ettől még a srácok imádják az édesapjukat, de mivel mi már négyen vagyunk egy család, Máté több időt tölt a gyerekeimmel, mint a volt férjem” – mondta egykor Lilla, s azt is, hogy a gyerekei apjával is békés a viszony köztük. Meggyőződése, hogy csak így lehet harmonikus családi életet kialakítani.

Férje, Máté is többször beszélt arról, hogy milyen sokat jelentenek neki a Homonnay fiúk. „Nagyon jó velük a kapcsolatom, már nem is tudnám elképzelni az életem nélkülük. Sajátomként szeretem őket, és igyekszem példát mutatni nekik.

Fotó: Schumy Csaba

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete