Címlapsztori Sztár

Egzotikus luxusutakon romantikáztak a sztárok: így nyaraltak hazánk celebjei

Vannak, akik tenger mellett töltődtek fel, mások a városnézést választották. Augusztus utolsó napjaiban jó újra megnézni az idei nyaraláson készült képeket.

Krausz Gábor és Mikes Anna

A Dancing with the Stars műsorban összemelegedett pár a török riviérára utazott. A létező összes vízi sportot kipróbálták. Anna azt írta ki a közösségi oldalára: „Víz van, sport van, szerelem van. Nekem ez a nyár! Mert a közös élmények mindig összekötnek minket.”

Horváth Tamás és Andrea

A házaspár a Maldív-szigeteken nyaralt. A sportos popsztár a helyi futóversenyen is részt vett, és hatodik helyezettként ért célba. Később befizettek egy éjszakai sznorkelezésre, ami annyit tesz, hogy maszkban merültek le az óceán mélyére, és megcsodálták az élővilágot.

Puskás Peti és Dallos Bogi

A 9 hónapos Ábellel indultak el Rodoszra. A kisbaba imádott pancsolni a tengerben, de a kirándulásokra is vitték magukkal. Babahordozóval könnyebb volt felfedezni a görög szigetet, mert nincsenek jó minőségű sétálóutcák, ahol babakocsival kényelmesen lehetne közlekedni.

Szabó Simon és Balogh Edina

A pár a tavalyi Farm VIP műsor forgatásán került érzelmileg közel egymáshoz. Az egy éve tartó szerelmüket az Olaszországhoz tartozó Elbán ünnepelték meg. A mesés szigeten kisvasút is jár, és különböző geo­lógiai tanösvényeken sétálhatunk. Itt élt Napóleon az 1800-as évek elején, rezidenciája a turisták számára is látogatható.

Liptai Claudia

A színésznő családjával New York felé vette az irányt. Claudia posztjából kiderült, hogy napi 20 ezer lépést tettek meg, mert mindent gyalogosan fedeztek fel: átsétáltak a Brooklyn hídon, felkeresték a kínai negyedet, és a Central Park sem maradhatott ki a programból. Este pedig egy színházi előadást néztek meg a Broadwayn.

Schobert család

A Maldív-szigeteket választotta a Schobert família is. A gyerekek már nagyok, de még mindig szeretnek a szüleikkel nyaralni. Réka a családi vakáció alatt is tudatosan választott a szálloda svédasztaláról, sok zöldséget evett. Az all inclusive nyaraláson három kilót fogyott!

Dobó Kata

A színésznő Saint-Tropez-ba és Balira is elutazott. Az indonéz szigetvilág lenyűgözte, és átvette a helyi lakosok mentalitását. „Az ott élők arra koncentrálnak, ami van, és mindennap hálát adnak. Ezt is elkezdtem behozni az életembe, és nagyon üdítő” – mondta Kata.