Címlapsztori Sztárok

Titokban vált el a Farm VIP győztese: „Nyáron elváltam a feleségemtől, azóta átrendeződött az életünk”

Szabó Simon nagyon ritkán beszél a magánéletéről, így grúziai származású feleségéről is alig tudni valamit. Illetve mostmár csak azt, hogy tavaly elváltak az útjaik.

Nemrég volt a Meglepetés vendége Szabó Simon, aki a Farm VIP versenyében szerzett élményeiről mesélt, közben pedig egy titkot is elárult a magánéletéről.

A tavalyi évben megváltozott a kétgyermekes édesapa családi helyzete. Nyáron elváltam a feleségemtől, azóta átrendeződött az életünk, de igyekszem Igorral és Gerdával annyi időt tölteni, amennyit csak tudok. A 12 éves fiam korábban kacérkodott a színészi pályával, színházban és filmben is szerepelt, de mostanában a zene érdekli jobban. Dobol, gitározik, van egy saját zenekara. A 9 éves lányomat pedig a tánc vonzza. Egyébként mindketten jégtáncolnak, gyakran én hozom-viszem őket az edzésekre, nem csupán vasárnapi apuka vagyok számukra.”

Miután Simon kiszabadult a farmról, az ünneplés legegyszerűbb módját választotta: azonnal elment egy jót enni. „Rohantam az első utamba eső gyorsétkezdébe, és valósággal megfürödtem az ízekben – meséli nevetve. – Már nagyon idegesített, és untam is, hogy egy hónapja mindenkire én főzök, és olyan kajára vágytam, amit más készített nekem. A forgatás befejezése után összesen egy napom jutott arra, hogy együtt legyek a gyerekeimmel, aztán másnap már elkezdtem dolgozni házigazdaként a Lánchíd Fesztiválon. Jó lett volna néhány napra megszökni a családdal a kedvenc helyemre, a Mátrába, de ez még mindig várat magára. Anyagi szempontból, a nyereménynek hála, most kicsit biztosabb lábakon állok, de azért nem dőlök hátra. A következő egy évben a  nyereményösszegből szándékozom élni és eltartani a gyerekeimet, ami szabadúszó színészként levesz rólam némi lelki terhet.”

Nem hiányzott a külvilág, csak a gyerekei

A színész azt mondta a Meglepetésnek, ugyan az evés-alvásmegvonás kimozdította a komfortzóájából, de közel sem viselte meg annyira, mint a szerettei hiánya.

„Ami viszont nagyon megviselz, az a gyerekeim társasága, és az, hogy nem tudtam, mi van velük, miben vannak éppen. Az összes többi dologba úgy két hét után beleszoktam, és egyre jobban csodálkoztam azon, hogy még mindig versenyben vagyok.”

Fotó: DFP, TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete