Címlapsztori Sztárok

Laky Zsuzsi: „Guszti belebetegedett, amikor nem voltam mellette”

A zajos celebvilágtól távol, Gödön lakik a családjával. A kétgyermekes édesanya tökéletesen boldog férje, Dietz Gusztáv mellett.

A nagykanizsai születésű Zsuzsitól nem áll távol a vidéki élet. „Apukámnak sertéstelepe és gazdasága volt Zala vármegyében. Lovak, tyúkok, macskák, kutyák között nőttem fel, ezért is éreztem azt, hogy a Farm VIP nekem való. A nagyobb gondot csak az jelentette, hogy még sosem voltam ilyen hosszú ideig távol a férjemtől és a lányainktól, Lucától és Lujzitól. Szerencsére a forgatás a nyári iskolaszünetben volt, így a gyerekekre a nagyszülők vigyáztak.”

A fáma szerint nem is a lányokat, hanem a családfőt, Dietz Gusztávot viselte meg a legjobban a felesége hiánya. „Guszti szinte belebetegedett abba, hogy hetekig nem voltam mellette – meséli nevetve Zsuzsi. – Öt kilót fogyott, amíg én a farmon versenyeztem. Tudni kell, hogy itthon én irányítok. Főzök, mosok, takarítok, kertészkedem, vezetem a háztartást. Ezek a dolgok most mind rámaradtak…”

„Gyere haza minél előbb!”

A házaspár 15 éve van együtt. Amikor Zsuzsi elbúcsúzott a családjától, a lányok azzal biztatták, hogy »Anya, meg kell nyerned a versenyt«, ám a férje inkább ezzel a mondattal indította útnak: »Muci, gyere haza minél előbb!«.

Később került a sárga csapatba, összeszokott társaságba érkezett

„Én úgy álltam hozzá, ha már elkezdtem ezt a játékot, szeretnék minél tovább versenyben maradni. Mivel később kerültem be a sárga csapatba, egy összeszokott társaságba csöppentem, de igyekeztem gyorsan alkalmazkodni a többiekhez, ami nem esett nehezemre, mert alapvetően békés, kedves természetű vagyok, csak az igazságérzetem nagy, ezért hangot adok a véleményemnek. Élveztem a farmon töltött időt, a feladatokat és a gondoskodást a háziállatokról. Oyan volt, mint egy önismereti tábor, és rájöttem, hogy én egy stabil, erős nő vagyok” – mondja.

Anyukája halászlével készül

Zsuzsi szívesen nézte vissza a TV2-n hétköznap esténként látható Farm VIP-t, de közben már a karácsonyra is készült. „Nálunk, Gödön pár nappal előbb van a karácsony, mert az ünnepet Nagykanizsán töltjük a szüleimmel és az öcsém családjával. Mindenkinek megvan a feladata. Apa és a tesóm a fenyőt faragják bele a talpba, és ők is díszítik fel a karácsonyfát. Anyu halászlét készít, és sok mindent süt-főz, én persze próbálok a keze alá dolgozni, de gyakran azt érzem, csak útban vagyok mellette, mert szereti a saját elképzelése szerint csinálni a dolgokat. Megértem őt, mert ezzel én is így vagyok a saját konyhámban” – árulja el.

Guszti otthon jámbor ember

A kétgyermekes édesanya örül annak, hogy a nyugdíjas szülei jó egészségnek örvendenek, és igazából nincs szükségük segítségre. A szülői házhoz egyébként millió szép emlék fűzi. Többek között Guszti is itt kérte meg a kezét 2008-ban.

„A hivatalos lánykérésre Nagykanizsán került sor. A szüleim és az akkor még élő nagyszüleim jelenlétében történt. Guszti nagyon elegáns volt. Öltönyben, nyakkendőben, az édesanyjával, Terikével jött le hozzánk. Látszott rajta, hogy nagyon izgul. Később elmesélte, meghatódott a családom összetartásán. Sajnos ő fiatalon, 14 évesen elveszítette az édesapját, csonka családban nőtt fel.” Guszti és Zsuzsi nagyon szép házasságban élnek, így a közelgő ünnep is meghitt lesz.

„Bár a férjem harcművész és küzdősportoktató, itthon nagyon jámbor ember. A macsó külső mögött én egy érzékeny férfit ismerek, aki gyönyörű verseket ír hozzám, és hihetetlenül érzelmes. Örülök, hogy annak idején hagytam magam rábeszélni az első randira…”

Fotó: Ambrus Marcsi, TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete