Címlapsztori Sztárok

Először beszél őszintén a válásáról Tóth Gabi: „Nem folytattam viszonyt Mátéval a kapcsolatom alatt”

Az énekesnő megrendítő őszinteséggel írt az elmúlt időszakról. Kiderült, házassága Krausz Gáborral már akkor romokban hevert, amikor a kis Hannaróza megszületett. Most azt is elmondta, hogy akkor mégis miért tartottak ki egymás mellett ennyi éven át.

Nem volt megdöbbentőbb hír a hazai sztárvilágban az utóbbi időben, mint Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, valamint az énekesnő új szerelmi viszonya a Fricska együttes táncosával, Mátéval. De ha megdöbbentőbb nem is, olyan biztos nem akadt, ami ilyen, vagy olyan formában ennyi embert mozgatott volna meg. Sokan szörnyetegnek kiáltották ki Gabit, ugyanis szinte a válás hírének bejelentésével egy időben derült ki az is, hogy újra szerelembe esett. Sokan, telén joggal is feltételezhették azt is, hogy ha ilyen kevés idő telt el a két hír között, Gabi talán már akkor viszonyt folytatott Mátéval, amikor még együtt éltek a séffel. Az énekesnő hónapokig nem volt hajlandó nyilatkozni a válásáról, vagy arról, hogy hogyan érzi magát, mi vezetett idáig.

Ma, hosszú hetekkel az első hír után törte meg a csendet s egy hosszú posztban reagált az őt ért támadásokra.

„ Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg. Nem én akartam, hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet, nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben maradok, hamar leszállnak rólam. De egyre több neve elhallgatását kérő „ismerős” jött valami kamu sztorival a házasságommal kapcsolatban. Tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta valaki, hogy miért nem állok ki magamért és védem meg magam, hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd a Hannika olvasni fog, és azt látja majd, hogy az anyukája nem állt ki az igazságáért. Betalált… igaza van! Egész éjjel nem aludtam” – kezdte monológját Gabi egyben válaszolva is arra, miért nem szólalt meg eddig.

Nem volt titkos viszony

Gabi eztán hosszan sorolja azt is, mi minden jelent meg róla tévesen.

„Hannit közösen neveljük! A saját magam keresetéből vett házban élek, amire, mint minden normális ember, hitelt vettem fel. Az autómat szponzorációból kaptam anno, amit megvásároltam” – folytatja az anyuka, tisztázva néhány félreértést, majd rátér a legkínosabb pontra is, az állítólagos megcsalásra.

„Nem folytattam viszonyt Mátéval a kapcsolatom alatt. A szakítás után kezdtünk el ismerkedni. Nagyon friss volt, még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és én milyen csalfa feleség vagyok.”

Feltárultak az okok

Egy ilyen őszinte vallomásból természetesen végre nem maradhatott el az sem, hogy ha nem megcsalás, akkor mégis mi vezetett a látszólag jól működő házasság felbomlásához. Gabi így folytatta:

„Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult.. Mégis mindent az én számlámra írtak, de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben. Ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért. Ez szomorú… Rá kellett jönnünk, hogy hamar és váratlanul jött az életünkbe a legnagyobb csodánk, Hannaróza. Abban hittünk, hogy majd miatta megoldjuk a problémáinkat, ezért együtt maradtunk. Kifelé pedig a szépet mutattuk, hisz voltak szép pillanatok! Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet, még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon. Mi is így tettünk és belenyomtuk magunkat egy szép családi képbe. Azt mutattam, amire vágytam volna befele. Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam. Nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez” – fogalmazott Gabi.

Fotó: Schumy Csaba

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete