Lélek Sztárok

Ez a jóképű férfi rabolta el Judy szívét: az énekesnő kislánya is megbarátkozott Krisztiánnal

Nem is olyan rég derült ki, hogy a Groovehouse énekesnője 12 év után válik a férjétől. Judy nem kereste a szerelmet, ám az már csak ilyen, ha nem keressük, jön – és elvisz először Párizsba, majd Ciprusra.

Varázslatos napokat töltött a legnagyobb boldogságban együtt Judy, kislánya Majszi és az énekesnő új szerelme, Krisztián. A Bors írta meg, hogy a szerelmesek és Majszi előbb Párizsba, majd Ciprusra utaztak, sőt, Judy úgy érzi, hogy olyan erős már a kapcsolatuk, hogy fotót is mutatott a férfiról, amit a lap oldalán lehet megtekinteni. A sztáranyuka hónapok óta egy párt alkot Krisztiánnal, akit nagyon régóta ismer.

„Először Párizsba repültünk, mert már kétszer jártunk Disneyland-ban, de Majszi még nem és szerettem volna neki megmutatni. De persze az én gyermeki énem is előbújt és a lányom kis lelki terrorizálására még a legdurvább játékokra is felültem. Két napot töltöttünk Párizsban, persze azért már megnéztük az Eiffel-tornyot is” – mesélte a Borsnak a 25. szülinapi koncertjére készülő Groovehouse énekesnője.

„Onnan repültünk Ciprusra, ezt az utat a szerelmemtől kaptam a születésnapomra. S bár először a párom, majd a lányom, majd én is lebetegedtünk, még a szülinapi vacsora is elmaradt, de így is nagyon jól éreztük magunkat. Engem nem zavar a korom. A párom mondta is, hogy se testileg, se lelkileg nem látszom 49 évesnek! De én se érzem magam ennyinek, ezért nem visel meg ez a szám. Az a mottóm: Éljünk egészségesen, de legyen azért benne egy kis rock and roll!”

Fotó: Archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete