Lélek Sztárok

Lánya ébresztette rá Judyt, hogy el kell válnia: keserű kérdést vágott a fejéhez a kiskamasz Maja

Judyt megtépázta a sors, de szerencsére mostanra túljutott a lelki mélyponton. A házasságát már nem siratja, inkább a jövőjét építi kislányával közösen.

„Nem úgy terveztem, hogy a második házasságom is válással végződik. A lányomra való tekintettel is beláttam, hogy nincs értelme a férjemmel tovább folytatni. Sok átsírt éjszaka volt mögöttem, amikor Maja egyszer elém állt, és azt mondta: »Anya, szerintem ti már nem lesztek együtt boldogok«. Akkor tudatosult bennem, hogy a kislányomnak igaza van. A házasságom utolsó időszakában már csak szomorú voltam, és szinte magányos félként éltem benne. Nálunk nem volt tányércsapkodás és őrületes veszekedés, egyszerűen elfogyott a férjem iránti bizalom, és kihűltek az érzelmeim. Meghoztam a döntést, hogy nem maradok benne egy érzelmileg sivár kapcsolatban. Sokat őrlődtem, nem volt egyszerű véghez vinni az elhatározásomat, mert szerintem elhagyni valakit sokkal nehezebb, mint elhagyva lenni. Hivatalosan még nem történt meg a válás, de reményeim szerint, ősszel sor kerül rá” – mondta a Meglepetésnek a 48 éves édesanya, aki a közös kislányuk miatt is igyekszik a volt férjével kulturált viszonyban maradni.

Anya és lánya új otthonra vágynak, mert úgy érzik, ha ott maradnak a közös szadai házban, a régi emlékektől nem tudnának megszabadulni.

Fotó: Archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete