Lélek Sztárok

Rosszul élte meg a sok szereplést Konta Barbara: „A rólam kialakult kép és a valóság köszönőviszonyban sem volt egymással”

Akadnak boldog emlékek is abból az időszakból, amíg a Barátok köztben szerepelt, de nagyon sokszor érezte úgy, nem lehet önmaga.

Konta Barbara csinos diáklányként csöppent a reflektorfénybe. Sokan irigyelték is emiatt, hiszen 17 évesen került be a legnépszerűbb napi sorozatba.

„Nagyon intenzív időszak volt. Forgatások, címlapfotózások, interjúk. Később televíziós műsorvezetés és színházi bemutatók. Amikor pedig a 2000-es évek közepére elfogytak a lehetőségeim, nem estem kétségbe, mert nem akartam mindenáron színésznő lenni. Jól tudom kezelni a változásokat, gyorsan alkalmazkodom” – mondja Barbara, akibe annak idején minden második férfi szerelmes volt.

„Sajnos a rólam kialakult kép és a valóság köszönőviszonyban sem volt egymással. Én voltam az ország cuki kis Hoffer Eszterkéje, de a valóságban nem voltam porcelánbaba, egy szókimondó, fiús csaj voltam, csak erről a média nem akart tudomást venni, mert nem illett bele a rólam alkotott imidzsbe. Ebből is egy kicsit elegem lett, és nem bánom, hogy lezárult az életemnek az a korszaka. Most végre önmagam vagyok!” – mesélte a Meglepetésnek.

Azt mondja, nem hiányzik neki a celebvilág, és nem hiszi, hogy még egyszer szerepet kap egy magyar tévésorozatban. „Jó élmény volt, de én már nem kívánok színésznő lenni. A férjemmel és a gyerekekkel megtaláltuk a helyünket Hollandiában. Élvezni szeretném azt, amit itt kínál nekünk az élet. Kis élményeknek is örülök. Például a tengerparton sétálni és naplementét nézni. Igaz, hogy mindig fúj a szél, de számomra az is nagyon romantikus” – teszi hozzá nevetve.

Boldog emlékek is akadnak

„A testvéremet alakító Halász Gáborral (Hoffer Misi) baráti kapcsolatban maradtam, megígérte, hogy meglátogat minket Hágában. Juga Veronikáról és Farkasházi Rékáról is tudok, hébe-hóba írogatunk egymásnak a  közösségi oldalakon. A stábtagokkal is tartom valamennyire a kapcsolatot. Nem járunk össze, de kellemes emlékeket őrzök róluk” – mondja Barbara.

Fotó: Archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete