Címlapsztori Sztárok

Hónapok óta gyűltek a viharfelhők Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága felett: ezek voltak az árulkodó jelek

Miközben Tóth Vera a hónap elején titokban férjhez ment, a húga, Gabi válás elé néz. A sors, úgy látszik, most sem adta meg a testvéreknek, hogy egyszerre legyenek boldogok.

Hónapokkal ezelőtt kezdtek gyűlni a viharfelhők Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága felett, bár erről a közvélemény mit sem sejtett. Látszólag nagy boldogságban éltek, de a színfalak mögött már tapintani lehetett kettejük között a feszültséget. Amikor valahol együtt megjelentek, mosolyogtak a fotósok kamerája előtt, de otthon, a négy fal között egyre többet veszekedtek. Információink szerint az énekesnő zabolátlan természete vezetett a házasságuk végéhez.

Tüzes és vadóc nőt vett feleségül

A 41 éves sztárséf ugyan tisztában volt vele, hogy egy tüzes és hangulat­ingadozásairól híres emberrel köti össze az életét, de a mindennapokban Gábor toleranciája is kevésnek bizonyult. Amíg a férj rózsaszín szemüvegen át látta a szerelmét, addig nem is volt gond, de hat év után a kapcsolatuk elfáradt. Krausz márciusban már egy beszédes üzenetet – „Minden változik, és mégis minden marad a régiben” – posztolt a közösségi oldalára, de ekkor még senki nem gondolta, hogy ez azt jelenti, hogy az egymás iránti érzelmeik kihűltek. A három és fél éves kislányuk, Hannaróza miatt természetesen igyekeznek majd jó kapcsolatban maradni, ám most még kérdéses, hogy a jövőben sikerül-e ez nekik.

A tápláléklánc alján érezte magát

Távol álljon tőlünk, hogy pálcát törjünk az énekesnő felett, de Gabi nem könnyű eset. Folyamatos imádatot, figyelmet és törődést igényel. Nagy érzelmi amplitúdóval működik, és akkor érzi elemében magát, ha ezer fokon ég.

Krausz Gábor, Tóth Gabi, Vera és férje, Pauli Zoltán

„Azt szoktam mondani, hogy itthon én vagyok a tápláléklánc alja” – nyilatkozta Krausz Gábor tavaly nyáron az egyik napilapnak. A beszédes mondat sokat elárult arról, hogy milyen is volt náluk a légkör. Az énekesnőt jól ismerők szerint Gabi olyan, mint egy szikrázó karácsonyfa, ami nem is lenne baj, de a fenyőfáról két hét után lekerülnek a díszek, az énekesnő pedig az év 52 hetében szeret ragyogni. Nem született még olyan férfi, aki ezt a figyelmet folyamatosan fenn tudná tartani számára. Tóth Gabi korábbi szerelmei (A megasztáros Bálint Ádám és Palcsó Tamás, a focista Rasztovits Dávid, a táncművész Markó Róbert, Judy egykori dobos férje, Nagy Roland, az X-Faktorból megismert Trap kapitány) erről hosszasan tudnának mesélni. Tóth Gabi persze máshogy látja önmagát.

„Csak az bosszant, hogy a korábban hozzám közel álló emberek hamis képet festenek le rólam. Kezelhetetlen, idegesítő nőszemélynek állítanak be, akivel nem lehet kijönni, miközben nem ilyen vagyok” – nyilatkozta korábban a Meglepetésnek, majd arról beszélt, hogy ő nem olyan kibírhatatlan, mint amilyennek mondják.

„Nagyon önzetlen és érzékeny vagyok, elpityergem magam mindenféle apró dolgon. Az empátiás készségemet is otthonról hoztam, a szüleim is ilyenek, és én is magam elé tudom helyezni mások problémáját. Házias is vagyok. Például szívesen főzök. A jókai bableves és a  csirkepörkölt a specialitásom. Meg is lepődnek az ismerőseim, amikor megtudják, hogy jól főzök. A mai lányok ugyanis már nem nagyon szorgoskodnak a konyhában. Én a szüleimtől, nagyszüleimtől megtanultam a háztartás alapjait.”

De úgy látszik, ez a jó tulajdonsága sem volt elég ahhoz, hogy a házasságát megmentse. A kislányával maradt édesanya számára a hogyan tovább kérdéses. Egyfelől a megosztó személyisége miatt nem lesz könnyű visszanyernie a közönség szeretetét, másfelől férfi legyen a talpán, aki egy ilyen vadóc és ellentmondásos múlttal rendelkező sztárt felvállal, és elég erős hozzá, hogy kordában tartsa.

Vera esküvőjén koszorúslány volt

Az életfilozófiáját gyakran megváltoztató 35 éves énekesnő korábban a spirituális világ felé volt nyitott, de az utóbbi években a keresztény vallásban találta meg a lelki békéjét. Állítása szerint a templomban mindig megnyugvásra talál. A nővére, Tóth Vera múlt heti esküvőjén, ahol Gabi koszorúslányként volt jelen, biztos eszébe jutott, hogy a sors eddig még sosem adta meg nekik, hogy egyszerre legyenek boldogok. „Mindig úgy alakult, hogy ha az egyikünk életében nagyon jól mentek a dolgok, a másikunk szenvedett” – nyilatkozta Tóth Gabi néhány évvel ezelőtt a Meglepetésnek. És ez most is így történt. Kívánjuk, hogy Vera határtalan öröme után Gabira is újra rátaláljon a boldogság!

Fotó: Olajos Piroska, Schumy Csaba, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete