Címlapsztori Sztár

A Nagy Ő-k igazi Nagy Ő-i: héköznapi lányt szeret Noszály Sándor, Tóth Dávid és Árpa Attila

Ami a Nagy Ő című társkereső műsorban korábban nem sikerült, az a való életben összejött a lovagoknak, Noszály Sándornak, Tóth Dávidnak és Árpa Attilának. Mostanra mindhárman megtalálták a szerelmet.

Noszály Sándor:Húsz évvel fiatalabb nőt szeret

A Sztárbox legújabb évadában versenyző 52 éves férfi szívét egy gyönyörű modell rabolta el. A harmincas évei elején járó Bánhegyi Amelita korábban öttusázó volt, de több szépségversenyen is feltűnt. Információnk szerint a pár nem él együtt, de nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Nyaraltak már közösen Spanyolországban, a horvát riviérán és a magyar tengernél is.

„Friss a kapcsolatunk, ezért egyelőre nem szeretnék többet elárulni a terveinkről, igyekszünk óvni a privát szféránkat” – nyilatkozta néhány héttel ezelőtt az egykori teniszező. Noszály Sándornak egy korábbi – házasságon kívüli – kapcsolatából született egy lánya, akit Szonjának hívnak. A 22 éves hölgy is örül édesapja magánéleti boldogságának, és annak, hogy ismét gyakrabban találkoznak. Sándor ugyanis hosszú évekig teniszoktatóként dolgozott az Egyesült Államokban. A Jóban Rosszban sorozatból ismert Novák Henriett volt az első felesége, akivel a válásukig Los Angelesben laktak. Vajon az egykori Nagy Ő készen áll egy újabb házasságra?

Tóth Dávid: Oltár elé vinné Tímeát

A 39 éves olimpikonnak a három évvel ezelőtti Nagy Ő című műsor nem hozta meg a szerelmet. Újdonsült választottját, a fogorvosként dolgozó Tímeát azonban már a szüleinek is bemutatta. A pár egy edzőteremben ismerkedett meg öt hónappal ezelőtt. „Azt a pici pluszt, amit rég nem éreztem egy lánynál, azt Timinél újra érzem” – árulta el Tóth Dávid. Vajon házasság lesz ebből a kapcsolatból?

„Nem akarok semmit elkiabálni, de nagyon bizakodó vagyok. Tényleg nagyon intenzív volt a megismerkedésünk. Hamar összeköltöztünk, és azóta is zökkenőmentes a kapcsolatunk. Semmi vita nem volt, úgyhogy igen, beszélgetünk róla. Azt gondolom, nagyon jó irányba haladunk” – nyilatkozta az egykori kajakozó, aki szeretne már saját családot.

Árpa Attila: A kolléganőjébe szeretett bele

Ember legyen a talpán, aki követni tudja Árpa Attila szerelmi életét. Egy biztos: miután elvált gyermeke anyjától, Tomán Szabinától, több csinos hölgy is feltűnt az oldalán. Többek között Czakó Alexandra színésznő, akivel négy évig volt együtt, majd a Nagy Ő című műsor indulása előtt szakítottak. Úgy hírlik, hogy az 52 éves médiaszemélyiség és a nála 16 évvel fiatalabb Alexandra között ismét fellobbant a szikra. A Bonus Trip című film budapesti díszbemutatóján már együtt jelentek meg, és látható volt köztük a teljes összhang. A párhoz közel állók szerint Alexandrával sikerült felülkerekedniük a korábbi megpróbáltatásokon. A kapcsolatuk most sokkal boldogabb, és valós esélyük van arra, hogy Attila újra átélje azt a családi harmóniát, ami után vágyakozik. Árpa 17 éves lánya, Amira egy vidéki egyetemen tanul, és ő is örülne, ha híres édesapja végre megállapodna.

Fotó: Schumy Csaba, TV2/Horváth Katalin Fanni, Fülöp Dániel, Trenka Attila, tv2, archív