Címlapsztori Sztárok

Büszke volt feleségére Árpa Attila: „Drukkolok, hogy minél jobban keressen, annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem”

A műsorvezető-színész és Tomán Szabina csak pár évig élt együtt, szerelmük gyümölcse Amira. A két híresség a válás után is jóban maradt, így Attila bátran viccelődik.

Hihetetlen évet zárhat Árpa Attila: az RTL-en szerepelt három produkcióban is és színházban is játszott. Nem sokan bírják ezt a munkatempót. Mint megtudom tőle, a 16 éves lányával, Amirával sem tud jelenleg igazán sok időt lenni.

„A lányom középiskolás, vidéken lakik egy kollégiumban. Hétvégén szokott feljönni Budapestre, de akkor általában én forgatok, színházban játszom, vagy a Sztárboxra készülök, szóval nehéz összehozni a találkozót. Pedig nagyon büszke vagyok rá. Értelmes lány, karakán, van saját véleménye, kiáll magáért. Az animáció és a grafika érdekli, most azon a pályán képzeli el a jövőjét.”

Attila régebben mesélt nekem arról, hogy nagy álma a lányával kettesben egy lakókocsival körbeutazni Amerikát. „Sajnos ez még nem valósult meg, de nem mondtam le róla. Egyébként Amira nyáron már volt kint egyedül Miamiban. Diákmunkát vállalt, felszolgáló volt egy étteremben. De azért jó lenne kettesben is felfedezni Amerikát.”

Az 52 éves tévés az egy szem gyermeke anyjával, Tomán Szabinával a válásuk után is jó kapcsolatban maradt. A Cápák között tévéműsorból ismert befektető mára az ország egyik leghíresebb üzletasszonya.

„Büszke vagyok Szabina sikerére. Minőségi munkát végez, önerőből építette fel a cégét, a birodalmát. Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem neki” – mondja Attila viccelődve, de én tudom, hogy számára a lánya minden pénzt megér.

„Legyünk őszinték, egy tininek már vannak igényei, amiket ki kell elégíteni. Ilyen-olyan sminkkészletek, szórakozás, divatos ruhák, számomra úgy tűnik, hogy a webáruházak folyamatosan beterhelik a bankkártyámat, gyakran kapom az sms-eket az újabb vásárlásokról. De nem bánom, hogy így van, mert kire költsek, ha nem Amirára? Nekem mindenem megvan, most már a lányom gondtalan életét akarom megalapozni.”

Fotó: Szabó Lilla

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete