Ezotéria

Ha a fénylények keresnek minket: így veheti észre, ha üzenni akarnak önnek az angyalok

Akik rendszeresen olvassák a Meglepetés magazin ezotéria-rovatát, azok tudják már, hogyan vehetik fel a kapcsolatot az őrzőangyalukkal. De hogyan jeleznek az angyalok, ha nekik van fontos mondanivalójuk?

Kovács Judit angyalmédium évek óta foglalkozik szárnyas segítőinkkel. Azt mondja, az angyalok a legritkább esetben próbálják maguk jelezni a jelenlétüket, sokkal inkább arra várnak, hogy mi kezdeményezzük a párbeszédet. De vajon mikor döntenek mégis úgy, hogy megmutatkoznak, és hogyan vehetjük észre, hogy velünk vannak?

Ritkán lépnek közbe

„Ha egy angyal kezdeményezi a kapcsolatfelvételt, akkor már egy nagyon előrehaladott állapotba kell beleavatkozniuk – kezdi Kovács Judit. – Ők amolyan csereként a kispadon szurkolnak nekünk, de olykor mégis úgy látják, hogy ez nem elég, fel kell nyitniuk a szemünket. Ez akkor fordul elő leginkább, amikor nem tudjuk, hogy ők léteznek, vagy eszünkbe sem jut, hogy bizony képesek vagyunk tőlük segítséget kérni.”

Amikor egy nagyon komoly feladat előtt állunk, és nem látjuk a megoldást, egy legyőzhetetlennek tűnő erőpróba közepén találjuk magunkat, egy idő után nagyon elfáradunk, befelé fordulunk, és ekkor, ebben a lecsendesedett időszakban van esélye az angyaloknak, hogy jelezzék, velünk vannak, és hogy ők mindig értünk tesznek mindent, nem ellenünk.

Ha hideget érzünk, nem angyal!

Az angyalok általában azt a csatornát használják, amely energetikailag a legerősebb. Ugyanis ők fénylények, akik nagyon magas szinten rezegnek, ezért nálunk a legtisztább pontot keresik.

„Mivel változik a testünkön a legtisztább pont – hiszen folyamatosan fejlődünk –, ezért nem fognak mindig ugyanúgy jelentkezni. Ezen ne lepődjünk meg. Nagyon gyakori, hogy a bőrön keresztüli érzetekben mutatják meg, hogy ott vannak velünk, és szeretnék felvenni a kapcsolatot. Érezhetünk finom simogatást, lágy szellőt, miközben minden ablak és ajtó zárva van. Akad, aki libabőrös lesz, más a fejtetőn tapasztal különleges bizsergést. Fontos azonban, hogy ezek mindig meleg érzettel társulnak, soha nem hideggel! Ha hűvösnek érezzük, akkor nem fénylény akar velünk kapcsolatba lépni, esetleg egy elhunyt szelleme.”

Erős, olykor meglepő érzeteink lehetnek még az angyalok érkezésekor. Van, aki arról számol be, hogy erős, röviden tartó szívdobogása támad, más szédül, a gyomra émelyeg. Ugyanakkor előfordulhat, hogy nem is tud az illető ülve maradni, hiszen olyan erős az energia, hogy szinte ledönti. Érdemes odafigyelni az illatokra is: ha a szobában megmagyarázhatatlanul egyszer csak tömjén, kókusz, fahéj, virág vagy vaníliás cukor illatát érezzük, nagy valószínűséggel az angyalok ott vannak velünk.

A leghatalmasabb szeretet

Ha ezeket a jelzéseket nem vesszük észre, előfordulhat, hogy még erősebb, intenzívebb jeleket kapunk. Például egy tollpihe száll át a szobán, miközben nincs is tollal tömött párnánk, elektromos berendezések kapcsolódnak ki és be, vagy a bútorok ropognak.

„2012. december 22-e után, amikor is beléptünk az aranykorba, erősebbé válhatnak ezek a jelek. Ha több probléma is foglalkoztat minket, és csak úgy cikáznak a fejünkben a gondolatok, próbáljunk megnyugodni, és egyenként végigkérdezni a gondjainkat, hogy mivel kapcsolatban várhatunk az angyaloktól segítséget. Ezután lényeges, hogy valóban kérjük is a segítséget, ugyanis ők megvárják, amíg eljutunk eddig. A legfontosabb, hogy tudjuk, az angyalok által a legtisztább fényenergiával és a leghatalmasabb szeretettel kerülhetünk kapcsolatba.”

Fotó: istock