Ezotéria

Hogyan legyünk földangyalok? Az elsők 1945 után születtek

Valóban mindenki számára megvan a lehetőség, hogy az emberek között angyalként járjon? Igen! Itt a válasz, hogyan váljunk földangyallá.

A földangyal kifejezésnek két értelmezése lehet: egyrészt a Föld bolygó angyala, másrészt azok az emberek, akik maguk angyali minőségben élnek, és itt járnak közöttünk a Földön. A földangyalok közül jó néhány a XX. század bizonyos időszakaiban érkezett, de ha mi magunk nem ekkor jöttünk a világra, még nem kell lemondanunk az angyali cselekedetekről; mi magunk is válhatunk földangyallá.

A háború után jöttek az elsők

„Talán meglepő ezt hallani, de tényleg vannak közöttünk olyan emberek, akik angyalként élik mellettünk a mindennapjaikat, úgy is mondhatjuk, hogy angyali minőségűek – mondja Kovács Judit angyalmédium. – Az első előőrsük azok közül került ki, akik 1945 után nem sokkal születtek. Aztán a következő az 1955–56-ban világra jöttek. Ők az előkészítői voltak az indigók érkezésének, akik születetten hordozzák magukban a földangyalok minden tulajdonságát.”

Az indigók 1975-től 1995-ig érkeztek hozzánk, és náluk mindenféle beavatás nélkül működik a hatodik érzék. Nagyon erős intuícióik vannak, másképpen érzékelnek, gondolnak valakire, és azzal rövidesen találkoznak, vagy éppen előre megálmodnak történéseket. Érdekes belegondolni, hogy az előőrsben megérkezettek lettek a későbbi indigó gyerekek nevelői, szülei, tanárai.

Milyenek a született földangyalok?

● általában világos a hajuk, szemük

● soha nem szálkásak, inkább kerekdedek

● jószándékúak

● kedvesek

● mindenkinek segíteni akarnak

● nem vitáznak, érveiket halkan és nyugodtan adják elő

Angyali átlényegülés

Azoknak sem kell elkeserednie, akik nem ezekben az időszakokban születtek, ám mégis szeretnének földangyalok lenni. Ez az időszak ugyanis éppen erről szól.

„2000-től megindult az a folyamat, amely során az emberek nyitottabbá, elfogadóbbá válnak, ugyanakkor sokkal jobban megismerik saját magukat – mondja az angyalmédium. – Az oktatási rendszer általában nem támogatja az önálló személyiség kialakulását, ám most lehetőségünk van rá, hogy önmagunkba nézzünk,
és fény derüljön azokra a képességeinkre, amelyek eddig csendben szunnyadtak.”

Kovács Judit szerint már az is nagy haladás, ha feltesszük magunknak a kérdést: „Hogyan tudnám jobbá tenni a saját életem?” Ugyanis, ha mi magunk jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ezt sugározzuk a környezetünkre is, már tettünk is egy lépést a földangyallá válás útján.”

A nőkön van a sor

A nőknek komoly szerepe van az angyali munkában, illetve most kimondottan sokat tehetnek azért, hogy földangyallá váljanak.

„A nők többsége kibillent az egyensúlyi helyzetből. Vagy teljes mértékben alárendelik magukat a párjuknak, és a családjukat minden helyzetben maguk elé helyezik, vagy éppen túlzottan domináns szerepre törekszenek. A mi feladatunk, hogy újra egyensúlyba kerüljünk önmagunkkal, mert amint helyrebillen az egyensúly, lehetőséget kapunk, hogy földangyallá váljunk.”

Judit szerint az a feltárómunka, amit magunkon végzünk, segíthet ebben, de sokan éppen gyermekeiktől kapják meg az útmutatást, hogy egy szinttel feljebb lépjenek. Figyeljünk arra, hogy milyen jeleket küldenek! Ők ugyanis már egy spirituális úton járnak, és különleges képességekkel rendelkeznek.”

Ami segíthet az úton

● Figyeljünk oda a megérzéseinkre, és merjünk hallgatni rájuk!

● Számoljuk össze, hogy egy nap alatt hányszor mondjuk a „Jó, de” vagy az „Igen, csak” kezdetű mondatokat. Ebből megállapíthatjuk, hogy nőként túlzottan behódolók vagy nagyon erős akaratúak vagyunk, és ez fontos információ a földangyallá válás útján.

● Mostantól a velünk történt véletlen eseteket ne tekintsük véletlennek. Gondoljunk rá úgy, hogy őrangyalunk beavatkozott az életünkbe!

● Minden este gondoljuk végig, hogy mennyire sugároztunk magunkból szeretetet vagy éppen rosszkedvet, frusztrációt.

● Este gyújtsunk gyertyát, és hallgassunk zenét. Figyeljük a reakcióinkat: inspirál-e minket a zene, oldja-e a feszültségünket. Ha igen, jó úton járunk!

Fotó: Shutterstock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete