Ezotéria

Alvás közben eltűnnek a problémák: párna alá tett üzenet segít megtalálni a válaszokat

Minden álomnál több réteget kell értelmeznünk. Lehet, hogy elsőre nem tűnik egyértelműnek a válasz, de ha a mélyébe tekintünk, ott van a kulcs.

Beszélgessünk a szellemi vezetőnkkel!

Lefekvés előtt keressük fel szellemi vezetőnket, és kérjük meg, hogy álmunkban küldje el a választ a minket foglalkoztató problémára.

Feküdjünk nyugodtan az ágyban, csukjuk be a szemünket. Az orrunkon vegyük a levegőt és a szánkon fújjuk ki, és közben lazítsuk el minden tagunkat. Képzeljük el, hogy egy olyan helyre repülünk, ahol biztonságban, boldogságban, harmóniában vagyunk. Lehet ez egy rét, egy erdőben egy tisztás, vagy akár a tengerparton is heverészhetünk. Lássuk, ahogyan közeledik hozzánk a szellemi vezetőnk. Vajon hogyan néz ki? Milyen a hangja? A mosolya? Mondjuk el neki, milyen probléma foglalkoztat minket, és kérjük, hogy küldje el nekünk a választ álmunkban. Ezután búcsúzzunk el vezetőnktől, és térjünk vissza.

Kántálva

Tudjuk, hogy a szavaknak teremtő ereje van. Nem véletlen, hogy egykoron a sámánok varázsigéket kántáltak, hogy elérjék azt, amire vágynak.

Fogalmazzuk meg azt a mondatot, amire a választ várjuk, majd lefekvés előtt vonuljunk félre, és többször mondjuk ki hangosan. Hogy pontosan fogalmazzunk, nyugodtan írjuk le előre. Annyiszor mondjuk el, amíg úgy nem érezzük, hogy szinte önálló életre kelt a mondatunk. Néhány példamondat: Hogyan oldjam meg az anyagi problémáimat? Mit kell tennem, hogy rám találjon a szerelem? Ha nem zavarunk vele másokat, este, az ágyban is elismételhetjük néhányszor a kérdésünket.

Kérjük az angyalunkat!

Aki valaha is kért már segítséget az őrzőangyalától, az tudja, hogy segítőink alig várják, hogy megoldják a gondjainkat. Csak kérni kell őket!

Este gyújtsunk egy fehér gyertyát, helyezzük magunkat kényelembe, majd kezdjünk el beszélni az angyalunkhoz. Kérjük meg, hogy nézze velünk azt a filmet, ahol boldognak és elégedettnek láthat minket, mivel már megoldódott a most még égető problémánk. És valóban képzeljük el magunkat így. Amikor már eleget moziztunk, kérjük meg az angyalunkat, hogy álmunkban küldje el a megoldást, mondja el, hogyan tudnánk ezt a vágyott, nyugodt állapotot elérni.

Párnánk alatt üzenet

A felírt kérdést be is tehetjük éjszakára a párnánk alá. Ezúttal azonban ébredés után vegyük elő, és kerítsünk egy tollat. Csukjuk be a szemünket, és kezdjük el írni azt, ami először eszünkbe jut. Könnyen lehet, hogy az álomban megtalált válasz egyszer csak ott lesz a papírunkon, hiszen az éjszaka folyamán megérett a megoldás.

Tipp

Mindig legyen papír és toll az ágy mellett, hogyha felébredünk, és még emlékszünk az álmunkra, azonnal le tudjuk jegyezni. Természetesen, nem kell regény hosszúságúnak lennie, elég, ha néhány kulcsszót feljegyzünk félálomban, hogy fel tudjuk eleveníteni a választ.

Fotó: istock

Címkék:

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete